2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

44 بازدید | 7 پست

سلام من صورتم خیلی خشکه حتی با ابم میشورم یکم بعد خشکه خشک میشه چند وقته با شامپو بچه میشورم صورتمو اما اگه سه چهار دیقه دیر کنم برا زدن مرطوب کننده صورتم کویر میشه از بس خشک میشه/:

دو سه روزه صورتم یجور جوشایی زده باز یور صورتمم داره میزنه خاهرم میگ جوش هورمونیه ولی مطمعن نیستم خیلی جاها هم راجب شامپو بچه خوب شنیدم هم عوارضشو شنیدم راجب جوش زدنه بعد استفادشم شنیدم 

ممنون میشم اگه تجربه ای در این زمینه دارین بگین و اینک اگ شامپو بچه خوب نیس برا صورتم من چی استفاده کنم؟برای ارایش پاک کردن نه شستشوی روزانه صورت

من یه وقتی صورتم خیلی خشک میشد با آرد میشستم بعد سریع یکم که صورتم مرطوب بود چرب میکردم چند وقت ادامه بدی خوب میشه حالا جوش هاشو نمی‌دونم برا منم چند وقتیه خیلی زیاد شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره