2777
2789

هوففف

این چند وقته هرروز صبح ساعت ۷ پاشدم رفتم تمرین تا ۱۰

بالاخره تلاش هام جواب داد.😁✌🏻

امروز سخت گیر ترین مربی شهر بهم گفت عالیه دست فرمونت😍

آخجوووون بالاخره شد!

منی که سکتههه میکردم پشت فرمون بشینم و گریه میکردم کسی بوق میزد الان لایی هم میتونم بکشم برات😂😂 شوخی میکنم. کار بدیه. نکشین😂

ولی خلاصه شد! برای تموم خانومایی که از رانندگی میترسن میگم. برین دنبالش اگه علاقه دارین و تمرین کنین حتما میشه 😍😍✌🏻

من انقدر میترسیدم اوایل که نگو. الان دیگه ترس نداره😁

وایییی چشم نخورم فردا تصادف کنم😂😂🧿🧿

ولی برین دنبالش اگه علاقه دارین😍

ندید بدید بازی در نیاوردم تاپیک زدماااا میدونم اکثرا راننده اید ولی ذوق کردم گفتم باهاتون در میون بزارم😂😁😍

🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مبارک باشه شوماخر جان😍

من با دنده ۳میترسم برم میترسم از سرعت بالا🥲بتونم غلبه کنم با ترسم خوبه 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

عزيزم واقعا ترست ريخت؟! من خيلي وقته تصديق دارم ولي ميترسيدم يساله ماشين خريدم تازه شروع كردم رانندگي الان فقط تنهايي ميترسم بشينم البته يبار نشستم ولي تا مرز سكته رفتم هنوز ده جلسه نشده ترسم از روز اول كلي ريخته ولي ارزو دارم تنهايي بتونم بشينم بدون هيچ ترسي

آخ تاپیک چند روز پیش من درباره رانندگی بود چقدر تمرین کردی؟ با مربی یا با ماشین خودتون؟

سلام هانی. تقریبا یک ماه تمرین کردم. گواهینامه از قبل داشتم ولی رانندگی نمیکردم. تزیینی بود😂 با مربی رفتم ولی آموزشگاه نبود.

هم ماشین خودش هم ماشین خودمون.

🩷

خوشبحالت موفق تر بشی برا منم دعا کن بتونم برم گواهینامه بگیرم رانندگی یاد بگیرم از بچگی علاقه داشتم

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖