2777
2789

امروز رفتم‌خونه مامانم اینا، برادر و عروسمونم اونجا بودن، من ۴ ساعت خونه مامانم بودم عروسمون از اتاق بیرون نیومد حتی یه سلام کنه، داداشم گفت خوابه، بعد دوبار واسش چایی ریخت برد توی اتاق، آدم توی خواب چایی میخوره؟ توی عقد هستن

تا حالا هیچ بی احترامی هم بهش نکردیم که بخواد قیافه بگیره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نیاد چکار داری بهش؟

عزیزم واقعا دعوا ندارم ولی چراانقد پشت عروسید شما؟ همین رفتارو ایشون عقد بودن میرفتن خونه ی مادرشوهرشون خواهرشوهرش انجام میداد شما همین شما میگفتین ک رفت و امدتو قطع کن چرا انقد نسبت ب خواهرشوهر گارددارید؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
خب نیاد چکار داری بهش؟

بی احترامی هست رفتارش، توی خانواده ای که ما بزرگ شدیم اینکه از اتاق بیای بیرون به مهمون سلام کنی جزو فرهنگ و شخصیت تلقی میشه، مگه اینکه طرف توی خیابون بزرگ شده باشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بیشعوره عزیزم

ولش کن دفعه بعد دیدیش بگو کسالت برطرف شد؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید معذبه، شاید هم قبلا حرفی بینتون رد و بدل شده که به مزاجش خوش نیومده و اینجوری خواسته بگه ناراحت ...

خب ناراحته کلا نیاد 

والا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
رفتارش اشتباه بوده.واقعا بی احترامی هست.حالا یک ساعت اول عیب نداره ولی اینکه ۴ساعت بیرون نیاد حداقل ...

اصلا سلام هیچی، دو تا لیوان چایی خورد حداقل میومد یه دستشویی میرفت، میخواستم بگم ما چشمامونو میبندیم تو حداقل بیا یه سرویس برو کلیه هات پس نیوفته 

من باشم واقعا خیلی روک و پوست کنده ب داداشم میگم !میگم داداش ببخشید اتفاقی افتاده دخالتی ازمن دیدید یا بی احترامی دیدید که اونروز زنداداش اینطور کردن؟ من انتظار داشتم حداقل بیان بیرون ببینمش منم دلم براش تنگ شده بود اگه چیزی هست بگید 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
هیچی بهش فک نمیکردم...شاید اتفاقی براش افتاده...شاید ناراحته...شاید با نامزدش بحث کرده گریه کرده دوس ...

همیشه همین شکلیه بابا، چقدر دنبال عروس گشتیم، ولی متاسفانه شانس نیاوردیم