2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان چجوریه

121 بازدید | 17 پست

انگار افسرده شدم همش دارم گریه میکنم دلم به حال خودم میسوزه 

از این که بدون کمک باید از بچم و نوزادم مراقبت کنم 

همسرم کمک حال نیست و بدتر اینکه گاهی برای ماموریت کاری ما رو تو خونه تنها میذاره و میره دنبال کارش 

امروزم سردرد دارم و حال مساعدی ندارم 

حتی قرص آهنمو نمی‌خورم نینی زردی داره میترسم قرصام زردی رو تشدید کنه 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=348244488]کِی آخه[/QUOTEخواهر سخته دیگه بهتر میشی . به خودت برس. میوه و غذای مقوی بخور . بخدا من حق این که افسردگی داشته باشیم نداشتم . یکم سخته ولی میگذره. به خودت برس تا اونجایی میتونی . کار خونه رو ول کن تا اونجایی که میتونی انجام بده بقیه رو ول کن .چشم بهم بزنی میگذره 

[QUOTE=348244488]کِی آخه[/QUOTEخواهر سخته دیگه بهتر میشی . به خودت برس. میوه و غذای مقوی بخور . بخدا ...

حتی غذای مقوی نمیتونم بخورم همش باید سردی بخورم به خاطر زردی نوزاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتی غذای مقوی نمیتونم بخورم همش باید سردی بخورم به خاطر زردی نوزاد

دیه خیلی سخت نگیر دیگه سوپ و ماهیچه و گوشت گوسفند درست کن بخور زردی نمیاره که میوه زردی نمیاره .زعفران و گردو و نمیدونم زنجبیل خیلی گرمه باعث زردی میشه 

دیه خیلی سخت نگیر دیگه سوپ و ماهیچه و گوشت گوسفند درست کن بخور زردی نمیاره که میوه زردی نمیاره .زعفر ...

تو نت میزنم اکثر میوه ها رو نوشته طبع گرم هستن و زردی میارن. گوشت قرمز مینویسه زردی میاره 

کلافه شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم عمدا قرصای اهنمو نمیخوردم اینقدررر چشمام سایهی میرفت و سرگیجه گرفتم دیگ بعد 15روز یکی بهم گفت بچت دورورز دیگ میگ من این مادر مریضو نمیخوام زورکییی خودمو جمع کردم ولی هنوزم علایمشو دارم الان بچم 38روزشه

منم عمدا قرصای اهنمو نمیخوردم اینقدررر چشمام سایهی میرفت و سرگیجه گرفتم دیگ بعد 15روز یکی بهم گفت بچ ...

آره راست میگی باید قرصامو شروع کنم تا بلکه بدنم جبران کنه 

شاید اصلا این افسردگی از کم‌خونی و کمبود آهن هم باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه تو خوبی من میگفتم و هنوزم میگم من چقدر بدبخت بودم ک 6ساعت درد طبیعی کشیدم بعدشم سز شدم بعدشم دوهفته دردای وحشتناک سز داشتم ک با شیافم حل نمیشد همش دولا دولا راه میرفتم از درد نمیتونستم یکم بلند حرف بزنم همش باید یواش میحرفیدم خییلی ناراحتم بنظرت من بدبختم؟😭😭

تازه تو خوبی من میگفتم و هنوزم میگم من چقدر بدبخت بودم ک 6ساعت درد طبیعی کشیدم بعدشم سز شدم بعدشم دو ...

فقط از خدا میخوام به ما کمک کنه تا به سلامتی بچه هامونو از آب و گل در بیاریم 

دیگه بدبختی و خوشبختی رو بیخیال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سز شدی یا طبیعی؟مادرت پیشت نیستن؟هیچ کمکی نداری؟غذا چجوری میپزی پس

منم قرار بود طبیعی باشه آخرم سزارین شدم. 

مادرم راهش دوره امروز رفت خونش 

نه کمک ندارم وقتی نینی خوابه یه چیزی میپزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810