2777
2789
من نظارت عمران چند سال پیش گرفتم ، محاسبات رو رها کردم ، الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم ، کلاسهاش به ...

ای بابا من رشتم برقه کلاسهاشو ثبت نام کردم فعلا شروع نشده میترسم مغزم نکشه قبول نشم وقتم هدر بره و....بچه هامم اذیت بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارهبپرس سوالتو

پایه چند هستید شما؟من رشتم برقه میترسم تو ابتدای کارم می‌خوام برا آزمون بخونم کلی هم مشکلات سر راهمه واقعا سخت شده ازمون؟با خوندن میشه نتیجه گرفت ؟؟

کدوم موسسه ثبت نام کردید؟من داشتم سری عمران و سبز سازه رو میدیدم ، حدودا ۲۰ تومنه کلاسهای محاسباتش.

توی رشته ما نظارت و اجرا رو براحتی میشه قبول شد ، من روزی دو ساعت چند هفته به آزمون خوندم ، چون کار میکنم، نمیتونم خیلی زمان بذارم و آزمون محاسبات که مونده زمان حسابی میخواد

کدوم موسسه ثبت نام کردید؟من داشتم سری عمران و سبز سازه رو میدیدم ، حدودا ۲۰ تومنه کلاسهای محاسباتش.ت ...

من رشتم برق هست و برق به نظر خیلی پیچیده تر میاد هفت تومن هست هزینه ش با کتابها هم فکر کنم بالای ده تومن بشه کلاسام هم حضوریه استاد دانشگاه آزاد تدریس میکنه

منم رشتم برقه آزمون نظارت آسونه به نسبت ی ماه اینا وقت بزاری دفعه اول میشه قبول شد ولی اونیکی سخته

طراحی و نظارت و اجرا هر کدوم آزمون جدا دارن درسته ؟؟نظارت تقریبا شامل چیاس؟و اینکه درآمدش چطوره ؟نظام بهتون کار میده؟

آزمونها جدا هست ، نظارت واجرا ساده تر هست چون مباحث پیچیده محاسباتی توش دخالت کمی دارند و از سوالها اگه نصفشون رو جواب بدی قبولی ، پس میتونی سوالهای سخت رو رد کنی 

آزمونها جدا هست ، نظارت واجرا ساده تر هست چون مباحث پیچیده محاسباتی توش دخالت کمی دارند و از سوالها ...

ممنون بله استادم گفت سی تا جواب بدید قبولی .راستی این سه تا آزمون هم زمان اجرا میشن؟؟

نظام مهندسی که باید بری تو صف ارجاع تا اسمت دربیاد  و یا اینکه پروانه حقوقی بشه و یه مبلغی از اون شرکتی که حقوقی میکنی سالیانه بگیری ، مبلغش تو شهر ها و رشته های مختلف متفاوته ، مثلا تهران چون پروانه زیاده ارزونتره