2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر ( کاربری برای من نیست فقط اومدم مشکلمو باهاتون در میون بذارم ) 

من ۸ ساله ک ازدواج کردم دو سال قبل ازدواج هم با همسرم دوست بودم میخوام بگم ک ازدواجمون با عشق بود ؛ 

ی سال بعد ازدواج همسرم ۱۸۰ درجه اونم یهویی تغییر کرد 

رفتاراش ' اخلاقاش ' همه چیش 

۷ سال همینجوری گذشت و من امید داشتم ک خوب میشه ولی نشد و بدترم شد ؛ تا اینکه یکی از خواهرشوهرام بهم پیشنهاد دادن ک برم پیش دعانویس ، چون وضعیت زندگیمونو میدونن و تو این ۷ سال میدیدن ک چقدر برادرشون اذیتم کرد و چقدر ساختم باهاش ولی واقعیتش اینه ک من تا به الان اصلا به دعا و طلسم اعتقادی نداشتم بخاطر همین تو این ۷ سال سعی کردم خدارو التماس کنم و از خدا بخوام ک درس کنه همه چیو ، نذری نمونده ک نکرده باشم ، ذکر ، قران همه چی

ولی هیچی به هیجی 

گفتم دعانویس رفتن گناهه اخه

خواهرشوهرم گفت خودتم شاهد بودی ک شوهرم من و دوتا بچمو تنها گذاشت و رفت از یه شهر دیگه ازدواج کرد و دو سال اصلا غیب شد منم چقدر دعا کردم التماس خدارو کردم خودتم دیدی ک هیچی نشد ولی وقتی ک رفتم سراغ همین دعانویس دیدی ک ۴۰ روز نشده خودش برگشت 

الانم بگم بمیر میمیره 

یا اون یکی خواهر شوهرم حامله نمیشد 

دکتر و دوا درمون اصلا نتیجه ای نداد 

ایشونم رفتن پیش دعا نویس حامله و شدن 

یا دختر اون خواهرشوهرم ک این پیشنهاد و بمن داد هیچ خواستگاری نداشت با یه پسری در ارتباط بود اونم پیش قدم نمیشد دعا گرفتن همون پسره اومد خواستگاری دخترش

میگفتم این کارا عاقبتی نداره تهش ی چیزی میشه ولی میبینم روز ب روز دارن خوشبخت ترن میشن 

خیلی دودلم میگم من ک ۷ سال التماس خدارو کردم خب چی میشه بعد این همه سال اینم امتحان کنم برای همه شده جواب داده خوب شاید برای منم جواب داد 

چون تو ی شهر دیگه اس اگه بخوام تلفنی وقت بگیرم خوب طول میکشه میخوام حضوری برم ولی خیلی دودلم 

بنظرتون برم یا نه؟! 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

نرو. بازم از خدا بخواه.

از ائمه بخواه واسطه بشن که از خدا حاجت بگیری

دعای توسل زیاد بخون

زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری. وصیت نامه‌اش سرچ کنی میاد.

خودش گفته همه تلاشم میکنم از خدا حاجتتونو بگیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو

فقط از این میترسم ک خدا قهرش بگیره😔

ولی بخدا تو این ۷ سال دعایی نمونده ک نکرده باشم ذکری نمونده نخونده باشم

نذر و .. 

اخه هیچی نشده

ولی اونایی ک با دعا کاراشونو پیش بردن 

بخدا دارم میبینم ک چقدر خوشبخت شدن 

خودم به شخصه

هفت سال که چی 

تا آخرین لحظه زندگیم فقط از خدا یاری میخوام و تمام

برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن و توکل کن به خدا 

برو معنی توکل رو بخون ببین چجوری باید همه امور زندگیت رو به خدا بسپاری 

با شیطان معامله نکن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
فقط از این میترسم ک خدا قهرش بگیره😔ولی بخدا تو این ۷ سال دعایی نمونده ک نکرده باشم ذکری نمونده نخون ...

سلام خوبی منم برای داداشم میخوام لطفا اگر واقعا کارش درسته برام بفرست ادرس و شمارش رو

نرو. بازم از خدا بخواه. از ائمه بخواه واسطه بشن که از خدا حاجت بگیریدعای توسل زیاد بخونزیارت عاشورا ...

کردم بخدا

همه کاری کردم ۷ ساال هرروز همه ی این کارارو کردم 

ولی بدتر شد ک خوب نشد

سلام خوبی منم برای داداشم میخوام لطفا اگر واقعا کارش درسته برام بفرست ادرس و شمارش رو

سلام عزیزم شما خوبید؟!

جانم ببخشید ولی نمیتونم 

چون خواهرشوهرم اعتماد کرده به من 

و از اینم میترسم یه وقت خدایی نکرده نشه و منو نفرین کنید 

من میترسم ابجی

شما رو نمیدونم ولی من بودم میرفتم وقتی دیدی نتیجه داده برا بقیه چرا نمیری به نظر من اگ در جهت پیشرفت ...

بخدا بخاطر زندگیه خودمه 

۷ سال شب و روز ندارم من 

سلام عزیزم شما خوبید؟!جانم ببخشید ولی نمیتونم چون خواهرشوهرم اعتماد کرده به من و از اینم میترسم یه و ...

اخه چرا شمارو نفرین کنم ؟ راستش بخاطر داداشم حالم خوب نیستش زیاد . لطف کن بفرست ان شاءلله حل بشه مشکلم و دعات میکنم

سلام عزیزم شما خوبید؟!جانم ببخشید ولی نمیتونم چون خواهرشوهرم اعتماد کرده به من و از اینم میترسم یه و ...

اخه چرا شمارو نفرین کنم ؟ راستش بخاطر داداشم حالم خوب نیستش زیاد . لطف کن بفرست ان شاءلله حل بشه مشکلم و دعات میکنم

کردم بخداهمه کاری کردم ۷ ساال هرروز همه ی این کارارو کردم ولی بدتر شد ک خوب نشد

نمی‌دونم آجی. من خودمم خیلی بدبختی کشیدم از شوهرم. به فکر طلاق افتادم ولی به فکر دعا و طلسم نه.

از آینده بچه هام وحشت دارم. میترسم عاقبت بخیر نشن

اخه چرا شمارو نفرین کنم ؟ راستش بخاطر داداشم حالم خوب نیستش زیاد . لطف کن بفرست ان شاءلله حل بشه مشک ...

باشه عزیزم من میدم 

ولی بخدا من نرفتما هنوز نمیدونم چیزی

ولی همه ی کسایی ک رفتن نتیجه دیدن 

درخواست دادم بهتون 

2810