2777
2789
عنوان

یه مسلمون پیدا نمیشه گره از مشکلم باز کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ میدونم شاید مرفه بی درد راحت توهین میکنه به مردم😔😏

فکر کرد از اینایی که کلاهبردارن

به اسم تایپ و طراحی و ....کار از آدم پول میگیرن به آدم کار نمیدن

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
برو ب كافي نت هاي شهرتون يا نزديك دانشگاهها بسپار بهت كار بدنحالا اينجا شايد كسي كاري تداشته باشه به ...

سپردم عزیزم خبری نشد 😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
فکر کرد از اینایی که کلاهبردارنبه اسم تایپ و طراحی و ....کار از آدم پول میگیرن به آدم کار نمیدن

درست بخونه بعد دهنشو باز کنه 

خیلی بی ادبه ناراحت شدم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من مثل اون کاربر مرفه نیستم وقتی هیچی ندارم مجبورم 😔

آخی عزیزم یجوریشده همه بی پول شدن درک میکنم

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 

عزیزم ببخشید اشتباه شد فکردم ازون تبلیغاته ک میگن ما بهتون متن میدیم تایپ کنید تو خونه تا هزینه بهتون بدیم چون برا یکی دوستام پیش اومد سرش کلاه گذاشتن بعد ک متوجه شدم خودتون برا بقیه تایپ میکنید پاکش کردم ببخشید بخدا ن بیشعورم ن مرفه بی درد حلال کن🥲🥲💔

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
درست بخونه بعد دهنشو باز کنه خیلی بی ادبه ناراحت شدم

ناراحت نشو گلم

اون دچار سو تفاهم شده بود

منم دیدم عنوانت با متنت همخونی نداره

بعد از کامنتا متوجه شدم دنبال کاری

فک کنم تا حالا  متن شونو ندیدی

اونا هم کارشونو اینجوری عنوان میکنن

😕

فک کنم به احتمال زیادم به پست اون کلاهبردارا خورده بود واسه همیناینجوری رفتار کرد🌹😁

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
2810