2777
2789

خانما لطفا راهنماییم کنید یه خواستگاری برای خواهر ۲۰ ساله ی من اومده که ۱۴ سال از خواهرم بزرگتره خواهرم کاملا راضی هست پسر وضع مالی نسبتا خوب استایل و چهره ی خوبی هم داره اما خواهرم فقط به این خصوصیت ها اکتفا میکنه اخلاقیات مهم ترین جزء هست اما خواهرم عاشق این پسر شده با معاشرت هایی که باهم داشتیم اخلاق خیلی بدی ازش ندیدم اما توی خانواده ی ما کسیو داشتیم بعد ازدواج شوهره اصلا خونه نمیرفت شبا هم پارتی میرفت و نصف شب مست میرفت خونه برادرش میخوابید دوبارع روز از نو روزی از نو ما دیده بودیمش چقدر هم میگفتیم پسر خوبیه اما همینجوری که نمیشه فهمید سر این موضوع خانوادگی مادرم اعتمادشو از دست داد و سختگیر تر شد نسبت به خاستگار های خواهرم سنش هم خیلی بالاست ۳۴/۳۵ سالشه اون آقا خواهر من ۲۰ شما جای ما بودید چیکار میکردید راضی بودید با وجود این تفاوت سنی باهم بیشتر آشنا بشن یا نه

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو همسرم ۱۳ سال تفارت سنی داریم من الان ۲۱ اونم ۳۳ هستش

اینکه ۱۲ ساله😅

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
درسته ماهم بهش میگیم اما عاشقی چشمشو کور کرده

من 11سال اختلاف سنی دارم راضیم خودم 21سالمه همسرم32

13سال اختلاف سنیم دیدم راضی بوده

مامانمم 10سال اختلاف سنی داره بابابام

دوست مامانمم 15سال اختلاف سنی داره باشوهرش راضین وخوشبختن به نظرم بستگی به خود طرف داره بهش زورنکنین

مثلامن یکی دوست داشتم که همسرم سنش خیلی بیشترباشه واینجوری آدموبیشتردرک میکنه احساس تکیه گاه بودن داری نه اینکه مثل جوونای 20تا25امروزی خودشونم به یکی دیگ تکیه دادن اگه خواهرت میخوادازدواج کنه به نظرم بهتره تابایه پسر20تا25ایناازدواج کنه که نه درکی داره نه پولی وبرای ازدواج واقعامناسب نیستن چون پسرزیر28سال درکی اززندگی ومسئولیت پذیری و..به اون صورت نداره ورفتاراش به شدت بچگانس البته درالانومیگم ولی اگه قصدازدواج نداره میگه سنم کمه سنش رفت بالاترازدواج کنه