دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین من نمیفهمم این آزمایش ژنتیک برای بررسی چه مواردی هست، من ده سال قبل، قبل ازدواج آز ژنتیک دادم، بیمارستان صارم، بهمون گفتن مشکلی ندارید، بچه اولم شکر خدا سالم، دومی رو خرداد بدلیل سندروم داون سقط کردیم.... الانم باز دکترا میگن اگر قصد بارداری داری باید ژنتیک بدی، اخه چه کشکی چه ازمایشی منکه بچم سندروم داون از آب درومد
ببین من نمیفهمم این آزمایش ژنتیک برای بررسی چه مواردی هست، من ده سال قبل، قبل ازدواج آز ژنتیک دادم، ...
ببین عزیزم بیماری های ژنتیک خیلییی زیاده که اکثرش از پدرو مادر میرسه به بچه وبایک آزمایش ژنتیک همش مشخص نمیشه فقط هم تو ازدواج فامیلی نیست ازدواج فامیلی فقط ریسکش بیشتره بخاطر ژن های مشترک البته الان علم ژنتیک پیشرفت کرده هست آزمایشایی مثل هول اگزوم که اکثر بیماری های ژنتیک رو بررسی میکنه ولی هزینش زیاده همه زیر بارش نمیرن ولی مواردی مثل سندروم دان اتفاقی پیش میاد توهربارداری برای همین ازهمه قبل بارداری آزمایش غربالگری میگیرن چون معلوم نیست کی میگیره؟ شمام چون یه بار اینطور شده ریسکتون بیشتره ولی معنیش این نیست همه بچه هاتون اینطوری میشن همینطور که بچه اولتون سالمه شمامیتونی باردار شی موقع بارداری آزمایش از جفت یا آمینو سنتز بگیری اونا دقیقه انشالله این دفعه سالم درمیاد