ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2881 عنوان بعد پایان دوماهگی نوزادچیکارامیتونه انجام بده 99 بازدید | 19 پست بجز لبخند و حرکات چشمی و دنبال کردن اشیاکارای بدنی چیکارا میتونه انجام بده؟ شما چند دیقه رو شکم میذاشتید؟ کم کم میتونه تلاش کنه اشیا رو بگیره؟ تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻 1403/05/11 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5410 من بچم هفته دیگه میره تو چهارماه از دیروزه برمیگرده اشیارو تو سه ماهگی دست گرفت میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
95baran عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1758 من دخترم تو دوماهگی غلت زد فک کن غلت میزد ولی سرشو بالا نمیتونست نگه داره یه داستانی داشتم بخدا گاهی موقع ها تو خواب غلت میزد خیلی خطرناک بود😑😑😑از اینایی بود که تا ولش میکردی غلت میزد
ساغر73 عضویت: 1394/01/29 تعداد پست: 3033 پسر من یکماه و نیمگی غلت زد از رو شکم به کمرولی واقعا زوده تا سه چهار ماهگی معمولا بچه ها غلت زدنو شروع میکننولی بهترین بازی باهاشون اینه که یه چیزی بگیری جلوشون که نور و رنگ داشته باشه باوچشم دنبال کننسعی کنن دستشونو بزنن بهش
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2881 برا رو شکم یا کار دیگ زوده تقریبا تازه میخواد گردن بگیره تقصیر اطلاعات اینستاست دیگه زده بود بذارین رو شکم 😕منم یکم گذاشتم زود گریه کرد تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2881 یک تنه میتونه یه کاری کنه شباهیچکدومتون نخوابین اره خیلی وقته شروع کرده با کولیک 😃 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2881 من بچم هفته دیگه میره تو چهارماه از دیروزه برمیگرده اشیارو تو سه ماهگی دست گرفت خدا حفظش کنه 😍 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5410 خدا حفظش کنه 😍 فداتشم عزیزم همچنین نی نی شمارو میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
sarah_manning عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2252 تقصیر اطلاعات اینستاست دیگه زده بود بذارین رو شکم 😕منم یکم گذاشتم زود گریه کرد بذار نگران نباش. از همون روز اول تولد باید بذاری به شکم. اولا مثلا هر بار یک دقیقه بعد کم کم زیاد کن. خیلی تاثیر داره توی مهارت های حرکتی.
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5410 تقصیر اطلاعات اینستاست دیگه زده بود بذارین رو شکم 😕منم یکم گذاشتم زود گریه کرد بزارش درحد یک دقیقه بعد هفته ب هفته تایمشو زیاد کن کمک میکنه عضلاتش محکم شه میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2881 من دخترم تو دوماهگی غلت زد فک کن غلت میزد ولی سرشو بالا نمیتونست نگه داره یه داستانی داشتم بخدا گاهی ... چ شیطونی بوده ماشالله😃 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻