2777
2789
ن هنوز براچی بگیرم

من ک زنگ زدم ب دکترسنجری برای نوبت منشیش گفت بایدبری چشم پزشکی نامه بگیری ک انحراف چشم داری نیازبه عمل داری من گفتم نامه ندارم بعدش گفت تانامه نباش نوبت نمیدیم

راضیم ب رضای خود خدا
من دکتررفتم توشهرمون بعددکتربهم گفت عمل میکنم ولی۵۰ درصدبهت خوب شدنتو تضمین میکنم منم ترسیدم نرفتم د ...

از دکترا بپرس عزیزم

ارززشو داره بیایی تهران بری پیش سنجری وچند جا دیگه بری بپرس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ک بری باخوشحالی برگردی عزیزم فقط تروخدا منم بی خبرنزاراگ بفهمم این دکترش خوبه منم نوبت همین ...

مچکرم از دعای قشنگت انشاالله روزی خودتم بشه .چشم عزیزم درخواست دوستی بده شمارمو وشمارتو داشته باشیم اگه دوست داشتی .وقتی رفتم هر خبری شد بهت پیام بدم .

البته اگر سختت نیست 

مچکرم از دعای قشنگت انشاالله روزی خودتم بشه .چشم عزیزم درخواست دوستی بده شمارمو وشمارتو داشته باشیم ...

میتونین خصوصی بگین شمارتونو ممنون میشم ک هرموقع رفتین بهم خبربدین خوشحال میشم

راضیم ب رضای خود خدا
واح چ چیزا هنوز ندیده گفت عمل نوبت بگیری نامه بگیر عجیبه ها

ارهست حتی دکترتوشیرازم ک برای نوبت زنگ زدم اونم همینو گفت ک نامه بگیر میدونی منشیش گفت بایدنامه باش ک بدونم چشات انحراف داراحتیاج ب عمل داری منم تعجب کردم حتی منشیش گفت ک نامه نیاری نوبت نمیدم

راضیم ب رضای خود خدا
از دکترا بپرس عزیزمارززشو داره بیایی تهران بری پیش سنجری وچند جا دیگه بری بپرس

اربخاطرهمین میخام برم تهران چون واقعادوسدارم مثل بقیه دخترا بااعتمادبرم بیرون به مردم نگاه کنم نکه خجالت بکشم 😔😔

راضیم ب رضای خود خدا
من ک زنگ زدم ب دکترسنجری برای نوبت منشیش گفت بایدبری چشم پزشکی نامه بگیری ک انحراف چشم داری نیازبه ع ...

سلام عزیزم خوبی چی شد انحراف چشمتون عمل کردین یا نه؟

خدایا شکرت💓🙏