2777
2789

عمل چی عزیزم؟

تهران بیمارستان فارابی هستش و پزشکهاش خوبن

اگر از نظر مالی اوکی هستی 

ببین کدوم پزشک برای جراحی شما حرفه ای تر هست تو بیمارستان فارابی

آدرس مطب بگیر و برو بیمارستان خصوصی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران بیمارستان نور عالیه عالی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اخه چشم جای حساسی نمیدونم کدوم دکتربرم بنظرت دکترسنجری دکترخوبی

پزشکای بیمارستان نور همه فوق العاده هستند 

بیمارستان خصوصی و مجهزی هم هست 

مشکل چشمت چیه مگه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
انحراف چشم دارم ینی این دکترسنجری خوب نیس

انحراف چشم برو دکتر اقصایی فوق العاده هست 

سنجری نمی‌شناسم کجا کار میکنه

عمل چی عزیزم؟تهران بیمارستان فارابی هستش و پزشکهاش خوبناگر از نظر مالی اوکی هستی ببین کدوم پزشک برای ...

عمل انحراف چشم دارم میخام یکجای خوب برم بنظرت دکترسنجری خوب نیس برای انحراف چشم

راضیم ب رضای خود خدا
انحراف چشم برو دکتر اقصایی فوق العاده هست سنجری نمی‌شناسم کجا کار میکنه

مطمئنی دکترش خوبه اخه خیلی میترسم بخاطرهمین چشم میخام ازمشهدبرم تهران حالانمیدونم کدوم دکتربهتر

راضیم ب رضای خود خدا
مطمئنی دکترش خوبه اخه خیلی میترسم بخاطرهمین چشم میخام ازمشهدبرم تهران حالانمیدونم کدوم دکتربهتر

بله ایشون حرف نداره ی بار برو پیشش 

تو بیمارستان نور هم هست هم تو فارابی 

عمل انحراف چشم دارم میخام یکجای خوب برم بنظرت دکترسنجری خوب نیس برای انحراف چشم

نمیدونم عزیزم ایشون رو نمیشناسم

من ساکن کرجم برای مامانم که جراحی چشم داشت بردمش بیمارستان  نور دیدگان

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...