2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
تصمیم خوبی گرفتی بری پیش روانپزشک،قرص اعصاب هیچ ترسی نداره با دو تا دونه دارو خیلی حالت بهتر میشه،دو ...

اره عزیزم امیدوارم اگر داروهم می‌ده حداقل تاثیر بزاره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بیای خصوصی من یه چند تا سوال ازت بپرسم یا همین جا بپرسم

اشکالی نداره بپرس همین جا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بببن منم شنود نصب کردم ولی خیلی صداها ناواضحه می‌خوام ببینم مارک شنودت چی بود

نمی‌دونم مارکش چی بود رو ماشین داداشم نصب بود 

برا منم تقریبا واضح نبود باید دقت کنی تو سکوت تا متوجه بشی چی میگن اما خب صداها مشخص که مال خودشون هست 

عزیزم ببخشید قصد ناراحت کردنتونو ندارم یادمه تو یکی از تاپیکاتون گفتین همسرتون برای اینکه به شما ثابت کنه خیانت نکرده پاشو شکست درسته؟پس دلیل اون کارشون چی بود بعد اون قضیه دوباره با اون زنه ارتباط داشته ؟

نمی‌دونم مارکش چی بود رو ماشین داداشم نصب بود برا منم تقریبا واضح نبود باید دقت کنی تو سکوت تا متوجه ...

بازم زیاد تشنج ایجاد نکن نزار براش عادی بشه. ببین الان شوهر من زن بازه میگه میخوای بمون نمی‌خوای به سلامت. 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
بازم زیاد تشنج ایجاد نکن نزار براش عادی بشه. ببین الان شوهر من زن بازه میگه میخوای بمون نمی‌خوای به ...

چقدر وقیح من بهش میکم هروقت دلت باکسی بود بهم بگو منم اکر دلن با کسی بود به تو میکم ازهم دوستانه جدا بشیم خودشم میکه من دیگه درحقت نامردی نمیکنم اگر هروقت ببینم بهت حس دیگه ندارم یا به کسی دیگه حس دارم جدا میشیم 

اما من اعتماد ندارم 

عزیزم ببخشید قصد ناراحت کردنتونو ندارم یادمه تو یکی از تاپیکاتون گفتین همسرتون برای اینکه به شما ثاب ...

اونشب از ترسش بود که خودشو انداخت پایین پاش جندماه تو گچ بود دید دیگه انگار همه چی تموم هست آخر خط هست ابروش پیش خانوادم رفت جلو خانوادم خودش چندین بار انداخت پایین خیلی شب کذایی بود تو یه شب انگار کل زندگیم ازدست رفت 

عزیزم دوران مجردی یکم این حالت ها رو داشتم اما خیلی کم شاید سالی یکی دوبار اینطور میشدم بعد ازدواجم‌ ...

اسی همه بخاطر پریودی حالتشون عوض میشه یا بخاطر اتفاقای ناگوار من فکر میکنم شوهرت ی ادم سمی هست از عمد یا غیر عمد روی اعصابت راه میره دوست منم اینجوری بود شوهرش خیلی موذیانه اعصابشو بهم میریخت ،وقتی رفتیم پیش ی متخصص مغزو اعصاب بهش گفت مردا اصلا ساده نیستن خودشونو میزنن به سادگی اون با اعصابت اینکارو کرده خیلی ماهرانه 

اسی همه بخاطر پریودی حالتشون عوض میشه یا بخاطر اتفاقای ناگوار من فکر میکنم شوهرت ی ادم سمی هست از عم ...

مردا خوب و بدش اعصاب خردی رو دارن 

برم پیش روانپزشک ببینم جی میگه 

ازدیروز حالم خوبه فعلا رو مود خوبم تا جندروز دیگه دوباره جنی میشم ☹️

2810