2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
[QUOTE=348166713]عزیزم حالت رو درک میکنم خودم وقتی فهمیدم همسرم خیانت کرده چند ساعت بی وقفه داخل خیا ...

شما دو قطبی هستی برو دکتر دارو می ده درمان می شی

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

خدایی الهام جون فکر کردی شوهرای بقیه همه پیغمبرن فقط شوهر تو خیانت کرده

والا شوهرمن به حدی خوب و چشم پاک و سربه زیر ومهربون بود همه حسادتم و میکردن به سرش قسم میخوردن

بعد ۵سال زندگی فهمیدم مدام فیلم و عکس سوپر میدیده و ج ق میزده

ببین گور باباش فقط از پولاش لذت ببر

والا به خدا بیخود خودتو پیر میکنی که چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی از طرفی مدام خرید می‌کنم به خودم میرسم تو فکر کارای زیبایی هستم بعد اطرافیان میکن‌تو‌ اگر افسرده ...

یه نوعی از افسردگی هست که شخص مدام خرید میکنه و بهش حس خوبی میده گاهی اونقدر که اسراف بنظر میاد اینو عمیقا درک میکنم

یه مسئله دیگه اینکه سعی کن سبک غذاییت رو سمت سالم خوری ببری اگه زیاد غذای بیرون میخوری کمش کن روغن ه ...

یعنی حالم از هرچی غذای بیرون هست بهم میخوره الان اسم پیتزا و کباب کلا عذای بیرون بیاد واقعا میخوام بالا بیارم ۳ و۴ روزم پریود بودم همش غذای بیرون خوردیم بعضی وقتا آشپزی می‌کنم خیلی حس خوبی خونه پیدا میکنه کلا خودمم انکار خوشم میاد یه کار مفید انجام دادم اما فرداش باز شل میشم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

همه مردها لنگ پایین تنه هستن همششششوووووون پیر و جوونم نداره

ببخشید راحت میگم اونجاشون همیشه گرسنه اس

هی خودت و به این حال نزن چند وقت روش زیاد میشه میگه توام شورش کردی نمیخوای برو

فقط باسیاست باش 

پول پس انداز کن

طلا بخر

سعی کن خونه به نامت کنه

فكر ميكنم حال بدت بخاطر بي انگيزگي و بي هدفيه

حالا روانشناستو برو ان شاالله كه كمكت ميكنه 

نزديك پريود هم اين حالتا تشديد ميشه طبق تجربه خودم 

و اينكه گاهي مياي اينجا خيانت شوهرتو تو سرت ميزنن يا يه چيز ميگن ديدم توي تاپيكات

به نظرم اگر همون موقع هم اثر نكنه بعدش اثر ميذاره ناخداگاه 

همه مردها لنگ پایین تنه هستن همششششوووووون پیر و جوونم ندارهببخشید راحت میگم اونجاشون همیشه گرسنه اس ...

خدایی مرد شهوتی نیست بگم برا سکسس رفته دنبال این چیزا بیشتر محبتی و عاطفی هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

يه چيز هم بگم بهت تو دلت پاكه 

ارتباطتم با خدا بيشتر كن حتي تو اين زمينه بيشتر مطالعه كن 

شايد مشكلت همينه ولي ماها خودمون متوجه نميشيم دردمون يه چيز ديگه هست

تو خيانت شوهرتو خيلي بزرگش كردي 

شوهرت زندگيشو دوست داره 

خدایی مرد شهوتی نیست بگم برا سکسس رفته دنبال این چیزا بیشتر محبتی و عاطفی هست

کم گذاشتی براش

هرچند هیچکس حق نداره باهیچ بهانه ای خیانت کنه اما بازار ازاد زیاده

ازین حالت دربیا 

شوهرت پولداره همین آپشن بی نهایت مهمیه

سعی کن با سیاست باشی

میخوای پا پس بکشییکی دیگه بخوره

فكر ميكنم حال بدت بخاطر بي انگيزگي و بي هدفيهحالا روانشناستو برو ان شاالله كه كمكت ميكنه نزديك پريود ...

اره بیشترش برا همون بی انگیزگی هست

نه من ناراحت نمیشم از این حرفا اتفاقا برا بعضیا خوبه بدونن زندگی بالا پایین داره زندگی من سرلوحه اشون قرار بدن اینجا مجازی کسی منو نمیشناسه اما تو فامیل دوست ندارم کسی متوجه بشه واقعا به چشم دیدم خوشحال میشن

اره بیشترش برا همون بی انگیزگی هستنه من ناراحت نمیشم از این حرفا اتفاقا برا بعضیا خوبه بدونن زندگی ب ...

نه آخه واقعا برات خيلي بزرگش ميشه در صورتي كه به نظر من حتي خيلي هم مشخص نيست خيانت آنچناني بوده باشه

کم گذاشتی براشهرچند هیچکس حق نداره باهیچ بهانه ای خیانت کنه اما بازار ازاد زیادهازین حالت دربیا شوهر ...

اونم یکم عوض شده انگار اونم افسرده هست 

همش میگه من ده سال بهت محبت کردم عین پروانه دورت گشتم هیچ وقت ندیدی الان‌انگار یه ادم‌خنثی شده جون میبینه اعتمادی هم دیگه پیش من نداره 

منم‌ خیلی تو سرش میزنم‌ مثلا ار قصد که حرصش بدم‌ میگم خوش به حال فلانی چه شوهر وفاداری داره تو چی بدبخت کلا جفتمون نیاز به پاکسازی داریم اگر نشه این زندگی از هم میپاشه عین روز برام‌روشن هست

2810