2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
خیانت هیچ وقت فراموش نمیشهشما حق داری دلگیر باشی اما نه تا این اندازه که به خودت آسیب بزنی جانم. رو ...

مامانم میکه اصلا طلاق گرفتی از کجا معلوم بازم ازدواج کردی دومی ازاین بدتر نباشه این که خوب بود ابن کارو کرد چه برسه به اونایی که واقعا بد هستن کاش می‌شد یه قرص خورد همه چیز فراموش کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو اون پوشیده بودنش😑

به خدا یه تارموهاش معلوم نبود مثلا مزه گذاشته بود بینی اش هم عمل بود آرایش کامل هم داشت اما مانتویی سنگین بود شایدم جلو شوهرش اینطور میپوشیده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مامانم میکه اصلا طلاق گرفتی از کجا معلوم بازم ازدواج کردی دومی ازاین بدتر نباشه این که خوب بود ابن ک ...

مادرتون درست میگن

هیچ آدمی کامل نیست

از خطای همسرت بگذر

اصلا خدای نکرده از ایشون جدا بشی و ازدواج کنی ممکنه اون شخص به انعطاف پذیری الانِ همسرت نباشه. 

گذشت کن به خاطر خدا، به خاطر خودت و زندگیت. 

شما لایق بهترین ها هستی، خوب زندگی کردن رو از خودت دریغ نکن! 

عنتر خانوم بمعنای واقعی بوده،اینایی که ازینکارا میکنن پاشم میخورن،شک نکن

پروفایل های روبیکاش جالب بود همه عکس های مذهبی از امام‌ زمان و حرم مشهد بود😅

خواهر منم دقیقااینطوره

اول اینکه سردیجات نخور اصلا غذای تو یخچال رفته نخور

کم خونی اگه داری درمان کن

خوابت خوب باشه و کافی

یه پودر منیزیوم یورویتال ۴۰۰بگیر بخور ببین بهتر میشی

خواهر من سردی میخوره دور از جونش روانی میشه خودشو میزنه شوهرشو میزنه به زمین و زمان فحش میده

تا جاییم که میتونی خودتو مشغول کن تنها نشین که افکار منفی بیاد سراغت

استخر برو خیلی خیلی موثره

گاهی هم غلبه صفرااینجوری میکنه با آدم بیشتر بخاطر برسرف نشدن نیاز جنسی

البته خودش میگه برام دعا گرفته یکی

مامانم میکه اصلا طلاق گرفتی از کجا معلوم بازم ازدواج کردی دومی ازاین بدتر نباشه این که خوب بود ابن ک ...

مامانت راست میگن،بمون پای زندگیت،همسرت قابلیت بهتر شدنو داره که مامانت اینو گفتن،با وجود بچه جدایی خیلی خیلی سخته،ولی خب برو تو کار خونه و ماشین خریدن برای خودت و بچه ت،کم کم ،نه اینکه یهویی

Nop
ولی از طرفی مدام خرید می‌کنم به خودم میرسم تو فکر کارای زیبایی هستم بعد اطرافیان میکن‌تو‌ اگر افسرده ...

نه اتفاقا افسرده ای وپناه میبری به خرید افراطی تا آروم شی ولی گذریه وجواب نمیده....

عزیزم وقتی هفته ای چند بار از بیرون غذا میخری وبیرون میخورین....یاکارای خونه رو یکی دیگه انجام میده.... اینا هم نمک زندگیه به زندگی روح میده....

برو روانپزشک خیلی لازم داری مخصوصا بعد اون قضیه.... تو هنو نبخشیدی....درونت پراز خشم هست....

چشم بد از زندگیت دور باشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مادرتون درست میگنهیچ آدمی کامل نیستاز خطای همسرت بگذراصلا خدای نکرده از ایشون جدا بشی و ازدواج کنی م ...

الان بعد دوروز که بدترین دقایق رو سپری کردم امروز خوبم اما جندرور دیگه باز بهم میریزم دیگه کل خانوادم‌ منو شناختن که چندروز خوبم یهو بهم میریزم تا خودم تخلیه کنم با واکنش های عجیب و‌گریه حتی خودزنی فحش و داد و فریاد تا خوب بشم 

خواهر منم دقیقااینطورهاول اینکه سردیجات نخور اصلا غذای تو یخچال رفته نخورکم خونی اگه داری درمان کنخو ...

اره خودمم مبددنم یکی از علت هاش بیکاری هست جون واقعا کاری برا انجام دادن ندارم هدفی ندارم واقعا به پوچی رسیدم اما وقتی هم میخوام مثلا میخوام هدف و سرگرمی درست کنم میبینم از هیچی لذت نمیبرم علاقه ندارم به انجام کاری خالا یکم هوا خنک تر بشه گفتم برم باشگاه 

اره خودمم مبددنم یکی از علت هاش بیکاری هست جون واقعا کاری برا انجام دادن ندارم هدفی ندارم واقعا به پ ...

به نظرم تا هوا خنک بشه خل شدی پاک خواهر🤭

برو کلاس زبان خودتو به چالش سخت بکش

بچه داری؟

مامانت راست میگن،بمون پای زندگیت،همسرت قابلیت بهتر شدنو داره که مامانت اینو گفتن،با وجود بچه جدایی خ ...

الان دیگه واقعا مشکل خودم هستم تا خودم درمان نشم این زندگی هم درست نمی‌شه درسته علت خال بد ابن روزام کار همسرم بوده اما خب این علائم تازه نیستن ار خیلی وقت پیش این حالت هارو دارم حتی اون زمانی که واقعا هیچ مشکلی نبود من بی جهت قرص خوردم به قصد خودکشی 

به نظرم تا هوا خنک بشه خل شدی پاک خواهر🤭برو کلاس زبان خودتو به چالش سخت بکشبچه داری؟

متنفرم از زبان 😑

اره عزیزم یه دختر ۷ ساله

2810