2777
2789
عنوان

واقعا خیلی خواستگار کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 120 پست
فامیل خیلی فضولی می کنه انگار میدونن چون خبری نیست همش می پرسن منم خیلی غصه می خورم آخه چرا باید واس ...

ادمای بدرد نخور زنوگیتو رها کن 

بگو هروقت ازدواج کنم قطعا مطلع میشید ( با لبخند تمسخر 😊) 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره راس میگی حرفت مثل حرف خودمه ولی خدای ما هم بزرگه خواهر🫡

همه چی زیر سر خودشه. اونه که خوشبختی ما رو نمیخواد. من که دیگه کاری باهاش ندارم. کافیه بخواد یکی رو خوشبخت کنه یکی رو هم مثل من بدبخت. به خاطر ازدواج نمیگم فقط کلا تو همه چی بدبختم

من کلا خیلی میترسم از تنهایی دلم نمیخواد در اینده کسی نباشه که باهاش دردودل کنم و همدمی نداشته باشم

شما فک کردی هر کی ازدواج کرد تنها نموند خیلیا هم مزدوجن هم تنهان بیشتر بیا نی نی سایت متوجه میشی

خب واقعا می ترسم من پیشنهاد دوستی میدن ولی ممکنه هدف خوبی نداشته باشن

عزیزم با هر کس میخوای رابطه رو شروع کنی همون اول بگو من فقط وارد رابطه ای میشم که به قصد شناخت برای ازدواج باشه و درخواست های تا معقول ازم نداشته باشه

اونوقت کسی‌که دنبال چیز دیگست راهشو می‌کشه و میره

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
خوشگل باشی نمیمونی خیالت راحت. هر کی هم خواستگار نداره برای قیافه و ظاهرشاه. دقیقا مثل خودم که ۳۶ سا ...

مگه الان ترشیده بودن معنا داره طرف ۴۵ سالشه تازه فکر شوهر کردنه،الان همه دنبال اینن مستقل باشن خودشون درآمد داشته باشن بعد یه شوهر تو شان و شخصیت خودشون پیدا کنن،والا دختر خاله ی مادر من با پسر خاله ش ازدواج کرد دو ماه نشد جدا شد طرف دست بزن داشت و اذیتش میکرد ،بعد طلاق رفت دانشگاه و شد استاد دانشگاه تو سن ۴۳ سالگی با یه دکتر ازدواج کرد الان خوشبخت شده میگه تو اون سن عقل انتخاب درست نداشتم

همه چی زیر سر خودشه. اونه که خوشبختی ما رو نمیخواد. من که دیگه کاری باهاش ندارم. کافیه بخواد یکی رو ...

اتفاقا من اینقدر مشکل ت زندگی داشتم و دارم چون همیشه میگفتم شکر بالاخر راه خوشبختی رو نشونم داد معجزه شد برام🤲

من کلا خیلی میترسم از تنهایی دلم نمیخواد در اینده کسی نباشه که باهاش دردودل کنم و همدمی نداشته باشم

دقیقا 

منم ۳۲ سالنه مجرد 

دلم همدم خودمو میخواد 

خواهر و برادر بدرد نمیخوره 

یه همدم ، یه دلسوز ، بچه خودم 

منم از اینده میترسم 

سنتی اومد داغون بودن 

مدرن   دنبال هرزگی هستن 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
عزیزم سنی نداری که

تو فامیل همسنای من همشون ازدواج کردن 

دوستامم که همسن خودمن همشون پارتنر دارن تو رابطه ان 

وقتی با اونا خودمو مقایسه میکنم خیلی نگران میشم احساس میکنم ایرادی دارم که کسی از من خوشش نمیاد 

چه میدونم خدا خودش سرنوشت خوبی رو برام رقم بزنه....من که دیگه خسته شدم از تنهایی🥺

🧸🔮🎀💗🌸