2777
2789
عنوان

وزن جنین کم است

52 بازدید | 11 پست

سلام به همگی دیروز رفتم سونو گرافی وزن جنین دختر ۲کیلو سیصد و هفتاد گرم بود وزنش خیلی کمه سزارینی هستم عفونت شدید واژن هم دارم که دکتر گفت همین عفونت باعت پاره گی کیسه آب می شود می ترسم تا تاریخ عمل که ۳۰ مرداد نکشم زودتر زایمان کنم بیایید بگید چی بخورم لا اقل تا ۳ کیلو برسه اگر برای درمان عفونت وازن راه حلی دارید بفرمایید

وزن دختر منم کم بود 37 هفته رفتم سونو وزنش 2 و خورده ای بود دقیق یادم نیست دو هفته بکوب بستنی و دلستر و کباب و لیدی میل خوردم 39 هفته زد قندم رفت بالا اما دخترم که بدنیا اومد 2800 بود همش☹️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بسلامتی بغلش بگیری

عفونت ک دکتر باید بهت ی پماد بده تا ۳روز استفاده کنی اوکی میشی

برای وزن جنین کباب زیاد بخورررررر

پورد لیدی میل، مغز ها و بستنی هم چاق کننده های خوبی هستن فقط حواست باشه بستنی اماده بگیر یا خودت درست کن از اینا توی بستنی فروشگاه نخور تو بارداری چون معلوم نیس  بهداشتی یا ن

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

دکتر من می گفت هفته ای دو بار آب کله پاچه بخور  البته دختره من بخاطر نا رسایی رحم من و رژیم سختم بابت دیابت که   از سه ماهگی رفتم تو رژیم ۲۷۰۰ بدنیا اومد ...ولی به نظرم  با توجه به اون روری چند کفه دست نون خوردن و چند قاشق برنج بازم خوب بود ...این آی کله پاچه 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
سلام چه جوری باید مصرف کنم

عزیزم بهترین حالتش ناشتا خوردن هست

ولی من خیلی وقتا مثلاً در حین قرآن خوندن یک پیاله میذاشتم

کنارم با یه قاشق مربا خوری می‌خوردم

شاید طعم جالبی نداشت ولی چون مطمئن بودن باعث وزن گیری

بچه میشه دریغ نمی‌کردم

پسرم در ۳۷ هفتگی ۴/۲۰۰ بدنیا اومد من سویق ها رو خیلی

موثر می‌دونم زردی ش هم خیلی خفیف بود

عزیزم بهترین حالتش ناشتا خوردن هستولی من خیلی وقتا مثلاً در حین قرآن خوندن یک پیاله میذاشتمکنارم با ...

ماشاالله بهش خدا نگه دار برات متونم با شیر مخلوط کنم بخورم شما دیگه چه چیزهایی خوردید