2777
2789
عنوان

جلو جمع شوهرمو ضایع کردم الان قهره باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای چی حقش بود؟؟؟

شما میدونی وحدان چیه؟؟

ادم با دشمنشم اینکارو نمیکنه.خردش کردی بعد میگی حقش بود 

زتدگی با تووو سخت تریت کار ممکن تو دنیاس کسی ک برای شریک زندگیش ارزشی قائل نباشه میددنی چ استرسی کشیده ک ابروش نره؟؟؟ب کی زنگ زده و غرورش له شده تا پول بگیره بعد میگی دلت گرف؟؟چون شوهر اونا پیششون بودن شوهر تو رف تا پول ردیف کنه

اوتا از اون همه پولی ک دارن ۳ تومن خرج زنشون کردن ینی هیج ارزشی نداره کارشون شوهر تو از نداشتش خرید کرده برات قرض کرده واقعا تو چجور ادمی هسی؟؟‌کو پس درک و شعورت؟؟؟

گناه داره خب با هم سطح خودتون بپرین پسر عموی شوهر من بی نهایت پولداره ماهم درحد خودمون خوبیم ولی ب اونا نمی‌رسیم ی مسافرت باهاشون رفتیم انقد خانومش خرج کردب منم میگف بخر من حساب جیب شوهرمو داشتم ب اندازه خرج میکردم ولی کلا سعی میکنم خودمو با اون مقایسه نکنم وضع زندگی من اینه با اون متفاوته ا‌دم خودشو عذاب میده با بالاتر از خودش بپره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

عکس بزارببینیم بعدا میگیم مقصرکیه

جدا چرا لج کردی توک ازموجودی خبرداشتی اومدیو کسی نداشت قرض بده بعد هردوضایع میشدین😟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

واقعا شما ازصدتادسمن بدتری برای شوهرت دلم براش سوخت شمادیده بودی که نداره وداره پول پس اندازمیکنه برلی یچتون امابازرفتی ولخرجی کردی؟اگرانقدربا بی پولی همسرت مشکل داشتی همون موقع نبایدباهاش ازدواج میکردی نه که الاهی بی پولیشوبزنی به سرش وعیباشویکی یکی بروبیاری 

رفتارت چندش آور و احمقانه بود خجالت نکشیدی واقعا؟؟؟؟

عزت شوهرت عزت خودته!!! اینطوری هم پیش رفقای خودت کوچیک شدی که این به درک  ولی پیش شوهرت بدجوری کوچیک شدی!!

ینی ارزش داشت بخاطر  مانتوی سه تومنی آبروی خودت و شوهرت به حراج گذاشتی؟؟؟ به سرتون بخوره مانتوی خودت و رفیقات که اون بیچاره رو نابود کردی

قشنگ معلومه فاز رفیقات چیه!! خب مجبوری باهاشون بیرون بری؟! از اونا بکش بیرون و هوای شوهرت داشته باش تا خدا هم انشاالله برکت زندگیت زیاد کنه 

وااای چقد اصابم خورد شد نصف شبی

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی