من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی ضعیفی که کم آوردی، همه تلاشهات کردی و نشد؟ مطمئنی؟ نمیدونی زندگیت به زندگی اونایی که دوست دارن وصله، به اونا فکر کن، قوی باش قشنگم، به خدا پناه ببر خدا باتوست
امامحسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت. منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲
بیخیال من همه این راهارو رفتم الان تنها نتیجه ای که گرفتم این بود که اشتباه کردم هیچکس ارزش نداره خودتو بخاطرش بکشی یا هیچ چیزی . وقتی میدونی اخر زندگیت مرگه پس بیخیال شو بزار زمانش برسه . والا من بدترین مشکلات رو داشتم و تقریبا الانم دارم . ولی قید خودک.شیو زدم چون بیهوده و پوچه فقط ب بدنت ضرر میزنی.
الان بهت راه میدم صد درصد تضمینی . ادرس میدم میای یه جوری سر به نیستت میکنم که پیدات نکنن بدون در و خونریزی . اخه دختر خوب اینکارا چیه یکم قوی باش تو اینده مشکلای بدتر از اینم هست که تو باید جلوشون وایسی قشنگم