2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که انقدر کم طاقتی که تو این دنیا کم آوردی تو اون دنیا میخای چی کار کنی که هر روزش هزار روز این دن ...

باز اونجا جهنمی م باشم می‌دونم چ در انتظارمه اینجا مشخص نیس چ میشه 

باز اونجا جهنمی م باشم می‌دونم چ در انتظارمه اینجا مشخص نیس چ میشه

په چته ،ها چته،وجدانا نکنید ما دوساله عزادار اینکاریم .نکن عزیز دلم نکن قشنگم نکن دخترکم نکن جانم ...زندگی ۷نفر آدم متاهل داغون و خورد وخمیر شده ...نکن گل من .حرف بزن داد بزن گریه کنوولی این کارو نکن

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

از منی ک ۳ بار خودکشی کردم بشنو 

ارزششو نداره هیچ

بب

بلکه خدا چیزای بهتریو سره راهت گذاشته

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بیخیال من همه این راهارو رفتم الان تنها نتیجه ای که گرفتم این بود که اشتباه کردم هیچکس  ارزش نداره خودتو بخاطرش بکشی یا  هیچ چیزی .  وقتی میدونی اخر زندگیت مرگه پس بیخیال شو بزار زمانش برسه . والا من بدترین مشکلات رو داشتم و تقریبا الانم دارم . ولی قید خودک.شیو زدم چون  بیهوده و پوچه فقط ب بدنت ضرر میزنی.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

الان بهت راه میدم صد درصد تضمینی . ادرس میدم میای یه جوری سر به نیستت میکنم که پیدات نکنن بدون در و خونریزی . اخه دختر خوب اینکارا چیه یکم قوی باش تو اینده مشکلای بدتر از اینم هست که تو باید جلوشون وایسی قشنگم