2777
2789
عنوان

خواهریا داداش گلم پر کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه 

خدا صبر بده به دل مادر وخواهرش 

فاتحه خوندم برسه به روحشون 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

عزيزم خدا صبرت بده

براشون فاتحه خوندم 

خيلي ناراحت شدم 

انشالله با خوبان همنشين باشه

مواظب پدر و مادرتون باشيد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

آخ خدا بیامرزدش. .خیلی سخته عزیزم خدا صبر بده

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
از همه تون ممنونم ببخشید که تک تک اسم نمیبرم در اثر تصادف تو کما بود داداش مهربونم و امروز بعد از چه ...

خدارحمتشون کنه...😔😔😔😔خداصبرتون بده

نمیدونم چی بگم ... هیچی نمیتونه این داغ رو تسلی بده.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
از همه تون ممنونم ببخشید که تک تک اسم نمیبرم در اثر تصادف تو کما بود داداش مهربونم و امروز بعد از چه ...

تلهی بمیرم نگو...خدارحمتش کنه..انشا..که خداببخشه وبیامرزه

کسی روندارم که بی توغریبم..خدای مهربونم کمکم کن بتونم بچه م روخانم باربیارم.امین

خدا رحمتش كنه

براش آرامشش صلوات و فاتحه خوندم

منم آبانماه سال 94 داداشم و مامانم رو با هم توي تصادف از دست دادم

خيلي مصيبت سنگينيه

خدا به دلتون صبر بده

افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

روحشون شاد خداصبرترن بده منم پارسال يكي يكدونه برادرمو از دست دادم روزى نيست كه يادش از دلم و ذهنم بره خيلي سخته واقعا 

خواهرو برادر ديگه اى داريد؟

ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
2810