2777
2789
عنوان

دیه سقط جنین سندروم داون قبل از هجده هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
سوالتون دیدم، ببین من دو تا سندروم داون سقط کردم.عدد ان تی هام بالا بودش.یکی ۳/۱ بود.یکی ۲/۴فقط آمین ...

اینارو توسونو انومالی نشون داد؟؟؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سوالتون دیدم، ببین من دو تا سندروم داون سقط کردم.عدد ان تی هام بالا بودش.یکی ۳/۱ بود.یکی ۲/۴فقط آمین ...

اینارو توسونو انومالی نشون داد؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم یادتونه قبل عید بهم گفتین بهت قول میدم بچه دارشی و اینا حالا الان ۴ماهه با ای وی اف باردار ...

نه بابا ، الانم توکلت به حضرت زهرا باشه.

ببین از خود امام زمان بخواه، بعد نمازت بشین، به زبون خودت بهش بگو، مگه امام عصر و حاضرمون نیست، ولی و سرپرستمونه.

بشین سیر باهاش حرف بزن.

بچه تونم صحیح و سالمه، اصلا استرس نگیر ، دکترا برای اینکه خیالتون راحت بشه ازمایشات تکمیلی رو انجام میدن.

منم خیلی دعا کن.

من خودم سه تا سقط داشتم والله

نه بابا ، الانم توکلت به حضرت زهرا باشه.ببین از خود امام زمان بخواه، بعد نمازت بشین، به زبون خودت به ...

باش عزیزم ممنون انشائ الله توکل بخدا.منم قبلا دوتا س۴ط داشتم اینم بعد ۹سال با ای وی اف و ۶زاربدبختی مثبت شده دارم سکته میکنم بخدا. فقط ازاینکه دکتر گفت نیازی نیس امینوسنتز یا سل۴ری بدم میترسم گفتم ببینم انومالی همه چی رو نشون میده یا قبل اینکه دیر بشه برم ازمایش سلفری اخایاری انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به آنومالی نمیرسیدم دیگه.نه تو ان تی که عدد بالا شد، دکتر گفت فقط آمینوسنتز باید بدی.که اونم مثبت ...

وای چی کشیدی شما خدابدلت رحم کنه هرچ زودتر دامنتون سبز بشه انشائ الله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باش عزیزم ممنون انشائ الله توکل بخدا.منم قبلا دوتا س۴ط داشتم اینم بعد ۹سال با ای وی اف و ۶زاربدبختی ...

ببین وقتی گفته لازم نیست، پس خود دکتر هم خیلی نترسیده.

اصلا استرس نگیر، ان شالله ان شالله میای عین همین عکس باز برام میفرستی، که ببین حرفت راست دراومد، بچه ام سالم دنیا اومدش.

واقعا خوشحال شدن از اون عکس.

ان شالله بچه ات زیر سایه ائمه سالم دنیا میاد، زیر پرچم اونا بزرگ میشه، سرباز امام زمان میشه

ببین وقتی گفته لازم نیست، پس خود دکتر هم خیلی نترسیده.اصلا استرس نگیر، ان شالله ان شالله میای عین هم ...

توکل بخدا انشائ الله برامن تو ازمایش غرربالگری دومم عدNTDشده ۳/۴۳ اینجوری زده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی جان ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین توکدوم ازمایشا متوجه سندروم شدین من الان ۱۶هفته هستم عربالگری و ...

من دوازده هفته سلفری دادم سندروم داون در اومد دقت سلفری ۹۹درصده برای همین با امینوسنتز مجوز میدن امینوسنتز انجام دادم تو پانزده هفته اون تایید کرد از پزشکی قانونی مجوز گرفتم،شما غربالگری اولت عالی بوده به خودت  استرس نده میخوای از یه دکتر دیگه هم نظر بپرس

من دوازده هفته سلفری دادم سندروم داون در اومد دقت سلفری ۹۹درصده برای همین با امینوسنتز مجوز میدن امی ...

امیدوارم هر چ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه

بردم دکتر گفت مریض من نیستی نمیتونم جواب بدم.

عکس بزارم میتونین بخونین چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوازده هفته سلفری دادم سندروم داون در اومد دقت سلفری ۹۹درصده برای همین با امینوسنتز مجوز میدن امی ...

اینااولی ک سالم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینااولی ک سالم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم دومی ک مشکوکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزمزمه شما تو خانوادتون سندروم داشتین یا مشکل ژنتیکی ؟؟ ازدواج فامیلی ؟

نه ، اصلا موردی نبوده، اصلا مال یه شهر هم نیستیم.

فقط تنها دلیل سنمون گفتن ، من۳۹ و ۴۰ بودم سر هردو ، شوهرمم یه سال بزرگتر از من