2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون عوض کنم❓➕📸

769 بازدید | 27 پست

برای پسرم حدود یه ماه و نیم پیش کیف مدرسشو خریدم ۱۸۵۰ بعد دیروز دیدم کیف یه زدگی داره فکر کردم کار پسرمه و دعواش کردم که هنوز استفاده نکرده چرا خرابش کردی 

(زدگی جاییه که باید دقت کنی و گر نه انگار ستاره‌س)

بعد اتفاقی داشتم عکسایی که از کیف گرفتم برا فروشنده فرستادم چک میکردم دیدم از اول روش بوده 

حالا به فروشنده پیام دادم که خواهشا جنساتونو چک کنید جنس زده دار نفرستید و عکسی که روز اول فرستاده بودم رو ریپلای زدم که ببینید زدگی داره 

اونم گفت اگه عکس نبود قبول نمیکردم اما چون تو عکس روز اول هم هست برگردون تعویض میکنم میفرستم 

حالا به نظرتون عوض کنم یا بیخیال شم «برو پست بیا و دوباره منتظر باشم بیاد»

عکس کیف و زدگیشو میذارم بیاین

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کیف رو دو ماهه توی سایت میبینم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
یا خدا ۱۸۰۰ فقط یه کیف اونم با زدگی حتما عوض کن هزینه دستم باید خودش بده بعد حالا کو تا مدرسه عجله ا ...

اینم زدگیشه عکس بالا رو روز اول گرفتم تو اونم نگاه کن مشخصه 

اینا خارجی وارداتین به اون خاطر گرونه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
یا خدا ۱۸۰۰ فقط یه کیف اونم با زدگی حتما عوض کن هزینه دستم باید خودش بده بعد حالا کو تا مدرسه عجله ا ...

اینم زدگیشه عکس بالا رو روز اول گرفتم تو اونم نگاه کن مشخصه 

اینا خارجی وارداتین به اون خاطر گرونه

بله یک و هشتصد

حالا کو ایرادش؟

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
من این کیفو‌دیدم تو پیجا یه تومن که

کیفیت پایین ترشم هست از سایت جنستو خریدم من با جامدادی ۱۸۰۰ ارسال ۵۰

خیلی زیاد دادی نمی ارزه آنقدر

خارجی صندوقیه عزیزم قیمتش مشکلی ندارم همینقدره 

فقط بحثم اینه می ارزه سر اون خراش هی تا پست برو بیا یا نه موندم چه کنم