2777
2789

پسر خواهرشوهرم وقتی ۶سالش بود دخترمو برده بود اتاق کلا شلوارشو دراورده بود دراز کشیده بود...شوهرم دید فقط رفت به مادرش گوشزد کرد اونم اصلا براش مهم نبود...همش میخواست دخترمو تنهای گیر بیاره...مثل یکبار غافل شدم دخترم به شکم دراز کشیده بود اومده بخواب روش که رسیدم...سریع فرار کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذار دخترت فرصت کنه با این گودزیلای چندش تنها شه چشم و گوش خودشو پدر و مادره بی فکرش زود باز کردن نذار چشم و گوش دخترتو هم انقد زود باز کنه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

بچه رو یه گوشه تنها گیرش بیار تهدیدش کنو بترسونش و بعد یکی بزن تو گوشش اگرم مادرش فهمید بهش بگو میخواستی بچتو تربیت کنی 

دخترت بعدا ممکنه افسردگی حاد بگیره پسره رسما داره به دخترت تجاوز میکنه  و شما هیچ کاری نمیکنی اصلا خونه خواهر شوهرت نرو دخترتم همیشه پیش خودت باشه 

شوهرم فهمید چنان دادی سرش زد که خودشو خیس کرد ویه پشت کله آروم هم بهش زد...الان مادرشوهرم وخواهرم هرم هی پیام میدن نفرین میکنن میگن تقصیر تو یه کتک خورده....اینم بگم دخترم نزدیک دوسال خود ارضایی نیکرد که فک کنم بخاطر این آشغال بود...یادمه شوهرم به مادرش و مادرشوهرم گفته بود گفت پسرم دوس داره اینکارو بکنه جونا همه اینکار ور میکنن اینم دوست دار تو هواست به بچه ت

شوهرم فهمید چنان دادی سرش زد که خودشو خیس کرد ویه پشت کله آروم هم بهش زد...الان مادرشوهرم وخواهرم هرم هی پیام میدن نفرین میکنن میگن تقصیر تو یه کتک خورده....اینم بگم دخترم نزدیک دوسال خود ارضایی نیکرد که فک کنم بخاطر این آشغال بود...

بچه ات رو تنها نذاریه روز همین بهش تجاوز می کنهارتباطت رو کم کن به دخترت هم آموزش بده که اندام های خ ...

دیه شوهرم با مادرش بخاطر همین آشغال دعواشون شد گفت دیگه بچه هاتو اینجا نیار اینا بچه های من نیستن....جالبه شوهرم به مادر و خواهرش گفته بود با بچه صحبت کننن دعواش کنن..گفت این پسره دوس داره جوانا همه اینکار رو میکنن تو هواست به بچه باشه

نذار دخترت فرصت کنه با این گودزیلای چندش تنها شه چشم و گوش خودشو پدر و مادره بی فکرش زود باز کردن نذ ...

خواهر شوهرم طلاق گرفته خونه مادر شوهرم...هی پیام میدن نفرین میکنن که باعث شدی بچه کتک بخوره..جالب ۱۰سالشه ولی مثل بچه ۵ساله شاید ۴ساله صحبت میکنه...ولی میدونه آقاها اونجارو چه شکلیه

دیه شوهرم با مادرش بخاطر همین آشغال دعواشون شد گفت دیگه بچه هاتو اینجا نیار اینا بچه های من نیستن... ...

حتی یک درصد دلیلی برای ادامه ارتباطتون نمی بینم

نجات بدین بچه بدبخت رو 

تجاوز که شاخ و دم نداره

شوهرم فهمید چنان دادی سرش زد که خودشو خیس کرد ویه پشت کله آروم هم بهش زد...الان مادرشوهرم وخواهرم هر ...

مادر شوهرتون یه آدم روانیه من اگه به جا شما بودم یه کاری میکردم که دهن نجسشو ببنده  شما هم بچتو از خانواده شوهرت دور نگه دار