2777
2789
عنوان

شوهر من عتیقه س😒

1476 بازدید | 19 پست

شوهرکنید عتیقه گیرتون بیاد😬چن روز سرکار بود دیروز برگشته بشدت هم مریض شده از وقتی اومد از تب و لرز فقط رفتیم سرم زد و برگشتیم رفت زیر پتو،، امروز براش سوپ درست کردم میگم بخور ک بهترشی یه قاشق خورد مگف اَی بی نمکه ، ایندفه گف اَی چرا عدسش هنوز زنده س ،گفتم خب ناهار اماده س بیارم بخوری  گف وای نه نمیتونم اشتها ندارم بالا میارم ... یکی نیس بگه خو مرد مریض شدی پاشو خیرسرت بخودت رسیدگی کن به جون منم نندازی ، اومده میگخ بیا پیشم بخاب فککنم تنهایی بهش نمیچسبه مریض شده میخاد منم بگیرم باهم از پا بیفتیم😐شوهرای شمام مریض میشن عین پسر بچه های لوس میشن؟

همسر منم ده روز پیش دقیقا همین بیماری رو گرفته بود

تب و لرز و استفراغ داشت

اونم به شدت لوس میشه و حسابی ناز می کنه فقط تنها فرقی که داره اینه که از من و دخترم دوری می کنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم سرماخورده بود شدید تب و بدن درد داشت پیله بیا کنارم بخواب پتو ام تا فرق سر کشید رومون.اون زیر از حرارت بدنش داشتم خفه میشدم.هیچی دیگه چند روز بعدش منم مریض شدم.خودش هروقت مریض میشه عین این آدمایی که دور از جونش آخر زندگیشونه ناز میکنه و هی میگه پیشم باش خدانکنه من مریض شم هی فاصله میگیره مریض نشه از کار بیوفته

وای مردا مریض می شن دقیقا مثل بچه ها بهانه گیر می شن.زنا تحملشون برای درد و مریضی خیلی بیشتره. پس مر ...

اره بخدا من مریض میشم بااون حال تازه کارای خونه  وبیرون ام همه انجام میدم... اقا اومده میگه وای استخونم دردمیکنه نمیتونم بلندشم 😐😅خیلی لوس میشن واااااقعا

داداش من خرس گنده با دو‌متر قد مریض میشه سرشو میذاره رو پای مامانم براش لالایی بگه کجای کاری مردا هم ...

وای دقیقا😅شوهر منم میگه بیا بدنمو ماساژ بده پیشونیمث ماستژ بده انتظار داره دسشویی ام من ببرمش😐

وای دقیقا😅شوهر منم میگه بیا بدنمو ماساژ بده پیشونیمث ماستژ بده انتظار داره دسشویی ام من ببرمش😐

نه داداشم همه کاراشو خودش میکنه فقط تو اینکه مامان بیا پیشم موهامو نوازش کن پسرت داره میمیره و مامان بغلم‌کن و این حرفا بد که تبش میاد پایین سرحال میشه زیر بار نمیره میگه من کی ناز کردم یادم نیس😂😂😂😂

دقیقا طاقت یه روز مریضی رو ندارن بعد ما زنای بیچاره ماهی یه بار پریودم جونمون و میگیره ..کمردرد و پا ...

اره دقیقا بخدا...من شوهرم مریض میشه از کاره خونه و زندگی ساقط میشم باید بشینم ور دلش ببینم چه بهونه ای میگیره خودشو به یه بهانه هر یساعت یبار لوس میکنه...

بدبخت ما زنا🥲

من حاضرم خودم مریض بشم نه شوهرم خیلی لوس میشه حوصله ندارم

این کلا عادتشه یبارم تو دوران دوستی اومده بود شهرمون بین راه حالا چون بارون بود مریض شده بود ب ابلفضل یبار میگف اَی دارم میمیرم ، اَی دارم تو تب تلف میشم ،اَی بی حالم تااینکه رفتم دیدمش فقط یذره بی حال بود یه آبم از دماغش نیامده بود🤦‍♀️...دور از جونت... خوبه حالا مث ما زنا پریود و زایمان اینا نمیکن وگرنه جونشون در لحظه درمیرفت... باید مریض میشن بزاریشون تو حال خودشون بقول خاهرم از آز و نوز بیفتن😄...

خوبی خودت عزیزم؟ بسلامتی خونه مامانتی ک