2777
2789
عنوان

اضافه وزنم تو هفته سی ام بارداری

101 بازدید | 9 پست

من تا الان ۱۳ کیلو اضافه کردم از ۶۸ شدم ۸۱ هفته بعد میخام برم دکتر میترسم کلی میخاد دعوام کنه حتما ک چرا اینقدر اضافه شدی چیکار کنم 🥲🥲💔بچها استرس میگیرم وقتی میرم رو ترازو از امروز هیچی نخورم یک هفته ینی بیشتر نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس من چی بگم هر بارداری ۳۵ کیلو اضافه میشم ۰😒😒😒

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
بعدش باز برمیگردی وزن قبلیت؟ یا اضافه وزن میمونه رووزن خودت چند کیلویی

اره بچم که دنیا میاد یه ماهش نشده کلا ۲۰ کیلوش برمیگرده مابقی هم تو شیردهی با ورزش و رژیم برمیگرده من همون مجردیمم ۷۵ کیلو بودم الان قبل بارداری سومم با دوتا سزارین ۸۰ تا شدم ولی دیگه عزیزم شل میشه بدن تنت سالم باشه بخدا بچتو بغل کنی همه اضافه وزن و سختیا همه چیشیادت میره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

خب به نظرم که طبیعیه ۱۳کیلو.منم خیلی دارم اضافه میکنم ولی اونسری زیاد اضافه نکرده بودم دکترم گفت دیگه ماه های آخر زیاد اضافه نمیکنی.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم