2777
2789
عنوان

خانم تهرانی ب جای اینکه هی تبلیغ اضافه کنی سایتو درست کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 145 پست

چند روز بود سایت نمیومدم الان اومدم همه جای سایت تبلیغات شده حالم بهم خورد این دیگه چه وضعشه. هر چیزی هم حدی داره

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل مالی چیه پدر بیامرز این همه تبلیغ میدونی چ پولی درمیارن بعد فقط حقوق عده ای کارمند داره میده دل ...

من مطمئن نیستم که حتماً مشکل مالی داره ولی وقتی سایت اینقدر ارور میده، یعنی منابع سرور برای سایت کافی نیست.

وقتی یه سری امکانات سایت رو حذف کردن و تبلیغات هم اضافه کردن، این نشون میده میخوان منابع کمتری مصرف بشه تا بتونن هزینه ها رو تأمین کنن.

برداشت من اینه. البته من اخلاق صاحب سایت رو نمیدونم. علیرضا شیرازی (مدیر بلاگفا) هم میگفت که پول سرور ندارم ولی دروغ میگفت. اینم میتونه باشه.

خانم تهرانی مدیر عجیبیه هیچوقت سایت نمیاد اقلا به حرف دل کاربرا گوش کنه فقط نی نی یارا رو میفرسته وسط بابا ناسلامتی خودت مدیرسایتی بایدپاسخگوباشی به کاربرات احترام بزار.

@مونا_تهرانی    

الان دیگه تموم سایتای ایرانی پیشرفت کردن، شما چند ساله دقمون دادین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مشکل خود کدهای سایت نیست ...هاست دچارمشکل هست ...این روزها  پارس انلاین به دلیل برق رفتگی ها دچار ایراد شده و نمیتونه پردازش سریع کنه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من مطمئن نیستم که حتماً مشکل مالی داره ولی وقتی سایت اینقدر ارور میده، یعنی منابع سرور برای سایت کاف ...

بیان حرف بزنن بگن مشکل چیه 

دلیل این همه تبلیغ چیه 

دلیل کندی سایت چیه 

دریغ از ی توضیح ساده 

لااقل بیایید بگید نمیتونید به کاربران احترام بذارید تا ماهم از سایت بریم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵