2777
2789

نمیدونستم اینقدر خوشحال میشن کیک خونگی پختم دوست داشتم اونا هم باشن چون یه زمانی پیششون بودم طبقه بالا خونه داریم نروقت درست میکردم میبردم الان جداشدیم و فرستادم کلی خوشحال شدن تشکر کردن گفتم شما هم یاد بگیرید.

البته من رابطه خیلی خوبی ندارم باهاشون دلی دوست داشتم بفرستم نیت خاصی نداشتم 🥰 

با اینکه میدونم جاریمو بیشتر دوست دارن و بیشتر احترام میزارن بهش اما برام مهم نیست من دلی فرستادم دادم همسرم برد مسیرش خورد🌺

جان جانانم💗💕

من قنادم و کیکام خیلی عالی میشه بعد هروقت درست میکردم مادرشوهرم ایراد میگرفت نمیخورد هی میگفت دخترم قبلا کیک درست میکرد خیلی خوب بود برای تو اونجوری نمیشع خوشم نمیاد حالا همه عاشق کیکو شیرینیای منن

یسری خواهرشوهرم گفت برای تولد پسرش کیک درست کنم 

درست کزدم و فرستادم شب خونه مادرشوهرم بودم دیدم پسر خواهرشورم دوتیکه کیک (از کیکی که من پخته بودم) فرستاده برای مادرش 

خدا شاهده مادرشوهرم جوری دولپی میخورد😂😂😂میگف ببین کیکو اینجوری درست میکنن عجب خوشمزست

اخرسر بعد کلی تعریف گفتم من درست کرده بودم رنگ گچ شد دیگ چیزی نتونس بگه😂😂😂خواستم بگم که اسی جان ما بلدیم ولی بعضی مادرشوهرا بدجنسن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قنادم و کیکام خیلی عالی میشه بعد هروقت درست میکردم مادرشوهرم ایراد میگرفت نمیخورد هی میگفت دخترم ...

مادرشوهر من تو همه چی بدجنسه الا شکم 😂😂

جان جانانم💗💕

مادرشوهر من تو همه چی بدجنسه الا شکم 😂😂

مادرشوهر من خدابیامرز تو همه چی بدجنس بود😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)