2777
2789

حدود یکسال و نیم پیش وقتی پیامک های همسرم با زنای دیگه دیدم میخواستم برم قهر که متاسفانه تصادف کردم وکلی اسیب دیدم توی بیمارستان به یکی از خانم ها که میشناختمش تماس گرفتم متاهلم بود گفتم ازت شکایت کردم منتظر سنگسار باش پروپرو گفت من ترسی ندارم برو شکایت کن میخواستی مالتو سفت بگیری که باد نبره وضعیتم اینقدر بد بود که تا مدت ها نمیتونستم راه برم شوهرمم مرتب خودشو میزد گریه میکرد میگفت پشیمونم اگه جدا بشی خودمو میکشم منم خر شدم بخاطر بچم بخشیدم ومتوجه شدم زنا از محله ما اسباب کشی کردن رفتن بخدا که این یکسال و نیم هر دفعه که بیرون میرفتم تو ذهنم بود که اگه زنه دیدم چکار کنم یا نکنم تا چند وقت پیش تو هیت دیدمش منکه میدونستم خونه اشون رفته جای دیگع ولی این به عمد اومده بود هیتی که همیشه همسرم و دوستاش هستن  اومد از جلو من رد شد اول نشناختمش چون تپل شده بود ولی بعدش که شناختم رفتم رو بروش یه چک زدمش گفتم خجالت نکشیدی نمک به حروم اونم منو یه چک شد بعدم گیس و گیس کشی شروع شد طوری که الکی خودش زد به بیهوشی بعدم بلند شده میگه میرم شکایت میکنم ابروی منو بردی و رفته به شوهرم پیام داده زنت مادرش به عزاش میکشونم و ... من هنوز اسکرین شات پیاماش دارم ولی شنیدم طلاق گرفته اینقدر پرو بود که رفته شوهرمم تو اینستا فالو کرده بود چکار کنم با همچین زنای بی آبرویی

خسته ای دل تاکی قراره تحمل کنی؟
چ ج.نده ای شوهرت هم ب اندازه اون مقصره تا سواری ندی سوارت نمیشن

میدونم شوهرم مقصر صده چون نه با یکی بلکه من فقط با سه نفر پیام هاشو دیده بودم خدا میدونه چند نفر بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر بی آبرویی شماهم دست کمی از اون نداریاااا،الآن بنظرتون همسرتون میتونه هیئتشون بره!؟؟خسته نباشید.تاززه اگه نخواسته باشید بااین پست بچه هیئتیا رو بد جلوه بدی.

از نظر بی آبرویی شماهم دست کمی از اون نداریاااا،الآن بنظرتون همسرتون میتونه هیئتشون بره!؟؟خسته نباشی ...

چرا نره والا که ابروی منو بردن میگن بخاطر نذر و بچه دعوا کردن فکر کردی هرکی میره هیت پاکه؟ ۱۱ماهه سال هر غلطی میخوان میکنن ۱ماه پاک میشن

خوب کاری کردی باید انقد میزدیش تا درس عبرت بشه برا روسپی خانم. من وقتی یادم میاد که رفیقم با شوعرم ریخته بودن رو هم و من عین خرررر هرروز دوستمو خونم دعوت میکردم و ازش میخواستم راهنمایی بکنه و با شوهرم صحبت کنه تا رابطمون خوب شه ولی نگو خانم برا خودش جا باز میکنه دوست دارم برگردم اون لحظه و تف کنم تو صورت خودم. 

بنظرم قبلش شوخرتو کتک میزدی اون زنه کاره ای نیس شوهرت چراغ سبز داده

من پیج کاری اینستا دارم هر از گاهی بعضی اقایون میان چرت و پرت میگن من حیا و غیرت و ذات دارم نمیرم‌باهاش لاس بزنم یعنی تا یه مرد امار داد زن باید وا بده؟ تو نینی سایتم ببینی کلی اقایون خیانت میکنن مشکلم زنشون نیست بخاطر سست بودن خودشونه زنه. نباید بیاد بیوفته وسط یه زندگی زن دیگه

خوب کاری کردی باید انقد میزدیش تا درس عبرت بشه برا روسپی خانم. من وقتی یادم میاد که رفیقم با شوعرم ر ...

دقیقا همه میگن چرا تو جمع زدی ابرو ریزی کردی دقیقا من میخواستم ابروش بره  من ذاتا ادم ارومی هستم و به همه احترام میذارم و ایشون از اخلاق من سو استفاده کرد فکر کرد ادم ساده و احمقی هستم هرکاری دلم میخواد بکنم این کار کردم تا دفعه دیگه نه اون خانم نه همسرم به همچین کاری فکرم نکنن چون یکی هست که بلاخره ابروشون ببره من کم دردی نکشیدم که راحت ازش بگذرم

دقیقا همه میگن چرا تو جمع زدی ابرو ریزی کردی دقیقا من میخواستم ابروش بره من ذاتا ادم ارومی هستم و ب ...

خوب کردی ،دو بار این ج ن ده ها بی ابرو بشن حساب کار دستشون میاد ،بی شرفا میخوان زندگی اماده شده یکی دیگه رو تصرف کنن

میدونم شوهرم مقصر صده چون نه با یکی بلکه من فقط با سه نفر پیام هاشو دیده بودم خدا میدونه چند نفر بود ...

مگه شوهرتو زدی که رفتی زنه رو تو خیابون زدی خب این زن نبود یکی دیگه ... مرد هول برا خودش پیدا میکنه نمیتونی هر روز بری یکیو بزنی که 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خوب کردی ،دو بار این ج ن ده ها بی ابرو بشن حساب کار دستشون میاد ،بی شرفا میخوان زندگی اماده شده یکی ...

مشکل از مردشع ای ج....ده نبود یکی دیگه چرا نمیزنی تو پوز شوهرت مرد ج... ده دنبال زن ج..  هست پس هی تقصیرو ندازید گردن زنا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مشکل از مردشع ای ج....ده نبود یکی دیگه چرا نمیزنی تو پوز شوهرت مرد ج... ده دنبال زن ج.. هست پس هی ت ...

خوب کرده ،مرده دنبال نیازش رفته ،اما این زنای هرزه میخوان کل زندگی ینفر دیگه رو که زحمت کشیده براش مفتی صاحب بشن ،