2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو شغل آبا و اجدادی شماست و فقط مخصوص خودتونه و بس زشته به کسی دیگه نسبتش بدین😐

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
بگو همه همکار دخترت که نیستن

من واسه خونمون کمک خرج مادرمم هستم مادرم بهش گفت این همه دخترمو فحش میدی نمک خرجایی ک میکرد چشمتو بگیره گفت شغل ایشون چیه منظورش اینه خ.. رابم

من واسه خونمون کمک خرج مادرمم هستم مادرم بهش گفت این همه دخترمو فحش میدی نمک خرجایی ک میکرد چشمتو بگ ...

اشتباه میکنی خرج خونه میدی فقط پنهانی به مادرت پول بده اگه دوست داری که پسنداز کنه یا براش طلا بخر خرج خونه وظیفه اون نره غوله

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
من واسه خونمون کمک خرج مادرمم هستم مادرم بهش گفت این همه دخترمو فحش میدی نمک خرجایی ک میکرد چشمتو بگ ...

ببین فایده نداره مامانت بکو بره زندون پیش کلثوم اکبری یکی دوجلسه کلاس ببینه بیاد دخل شو بیاره 🤣🤣 بفرسته ش اون دنیا