2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بود مگ؟ لواشک ندیده ها...😝😝😝

اعتراف میکنم غلط کردم منم خاااااااستم😲😲😲😲

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
2803
 عزیزممممم  خییلی راحته درست کردن لواشک خونگی لکگواشک الوووووووو،زردالوووووووو،هلو انج ...

بلدم عزیزم اما وقت نمیکنم از کار که میام یه سر بع سایت میزنم تا خستگیم در بره ....بعدشم همسرم و کار

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

سرولواشكش شيرين ميشه من دوست ندارم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
2804
باسن بچه م کبود بشه تقصیر توئه ها😛😛😛😛

به خدا من خبیث نیستم 

فقط خواستم طرز پختشم بگم خیلی راحته

منم قبلا میوه های لهیده رو مینداختم الان از خدامه که لواشک درست کنم 

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
2805
کاش اینجا بودی عزیزم  سعی کن به نی نی گلت چیزای سالم بخورونی    

نی نیم الان دقیقا چیزای ناسالم میخواد😆😆😆

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
2801