2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

99 بازدید | 13 پست

سلام مامانا میشه کمکم کنید حالم اصلا خوب نیست افسردگی بعد از زایمان گرفتم فکر میکنم شیرم کمه و دخترم سیر نمیشه..‌.غروبا حالم خیلی بد میشه و نمیتونم تنها بمونم.یعنی علت کم بودن شیرم میشه افسردگی باشه.همش دوست دارم گریه کنم.

یه دختر ۹ ساله هم دارم نگران اونم هستم.کلا قبل بارداری هم همش استرس داشتم و نگران بودم.

میشه دارو مصرف کرد که آروم تر شد؟

عزیز شیر خشک گالاکتومید بگیر روزی یک ق بریر تو اب ولرم بخور شیرت زیاد میشه کپسول شنبلیله هم خیلی شیر زیاد میکنه عضو کانالهای شاد و خنده دار بشو تو ایتا ایسنتا واتساپ سعی کن فیلم خنده دار ببینی میگذره اینا به خاطر کم خونی هم هست روزی یک ق مرباخوری عسل سیاهدانه بخور نسبت یک به سه سیاهدانه به عسل باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز شیر خشک گالاکتومید بگیر روزی یک ق بریر تو اب ولرم بخور شیرت زیاد میشه کپسول شنبلیله هم خیلی شیر ...

پودر رو گرفتم دو سه روز خوردم دخترم جوش زد واقعیت ترسیدم بخورم گفتم شاید از اون باشه.هر چیزی میخوام بخورم مثل همین رازیانه بعضیا میگن بچه ها بهش حساسیت دارن.

پودر رو گرفتم دو سه روز خوردم دخترم جوش زد واقعیت ترسیدم بخورم گفتم شاید از اون باشه.هر چیزی میخوام ...

نترس جوش زدن کل بدنش زد یا نه یه نقطه خاص مثلا اطراف گردن حساسیت کل بدن میزنه شاید عرق جوش کرده رازیانه حساسیت نمیاره نترس خواهر

پودر رو گرفتم دو سه روز خوردم دخترم جوش زد واقعیت ترسیدم بخورم گفتم شاید از اون باشه.هر چیزی میخوام ...

نترس جوش زدن کل بدنش زد یا نه یه نقطه خاص مثلا اطراف گردن حساسیت کل بدن میزنه شاید عرق جوش کرده رازیانه حساسیت نمیاره نترس خواهر

نترس جوش زدن کل بدنش زد یا نه یه نقطه خاص مثلا اطراف گردن حساسیت کل بدن میزنه شاید عرق جوش کرده رازی ...

بیشتر صورتش و دستاش و گردنش جوش میزنه.یکبار  جوش زد پماد بتامتازون زدم خوب شد دوباره زد.نمیدونم از چیه این جوش ها.

والا دیگه هیچی نمیخورم نه شیر نه لبنیات و نه پودر شیر افزا

بیشتر صورتش و دستاش و گردنش جوش میزنه.یکبار جوش زد پماد بتامتازون زدم خوب شد دوباره زد.نمیدونم از چ ...

احتمالا به خاطر گرمی بوده که جوش زده رازیانه طبعش گرمه 

ببین بدن خودت چطوری هست ، من ماست که می خوردم بعد شیرم زیاد می شد ، طبع ماست سرد هست بچه این شیر که می خوره بعدش هم می خوابه 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
احتمالا به خاطر گرمی بوده که جوش زده رازیانه طبعش گرمه ببین بدن خودت چطوری هست ، من ماست که می خوردم ...

بخدا اینقدر خسته و سر در گمم که نمیدونم از چی هست.

از اینکه شیرم شاید کم باشه و سیر نشه نگرانم.بخاطر اون همه چیز میخورم که شیرم زیاد بشه

بیشتر صورتش و دستاش و گردنش جوش میزنه.یکبار جوش زد پماد بتامتازون زدم خوب شد دوباره زد.نمیدونم از چ ...

سلام خواهر همون عرق جوش هست دکتربه بچه من گفت ببرش حموم خوب میشه عادیه نترس از حساسیت نیست