یه موقع هایی بچه ها اینجوری بد قلقی میکنن.من از دستش گریه میکردم. یادمه یه روز از ساعت ۱۱ شب تا ساعت ۲ ظهر فرداش نخوابید. زنگ زدم شوهرم گفتم از سرکار برگرد من دیگه نمیتونم. کسی نیست بهت کمک کنه؟ مادرت یا خواهرت ببر پیششون خودت استراحت کن یکم. البته میدونم نمیتونی. ولی خب میگذره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر موقع انقدر خسته شدی به من فکر کن که هر روز دارم میشمارم اگه بچه ام الان دنیا اومده بود چند وقتش بود. خدا حفظش کنه برات، لذت ببر از بودنش، از گریه هاش و ...
هر موقع انقدر خسته شدی به من فکر کن که هر روز دارم میشمارم اگه بچه ام الان دنیا اومده بود چند وقتش ب ...
ایشاللله خیییییلی زود خدا به شماهم ازاین نی نی ها میده تاصب نزاره بخوابی عشق کنی لذت ببری
من خدارو شکر میکنمهزاران بار که بچه هامو بهم داده ولی باور کن باور کن بچه همه چیز نیس بیخیال برای خودت زندگی کن بزن به بیخیالی به وقتش اگه صلاحت بود ایشالله نی نی دارم میشی برات صلوات میفرستم گلی