2777
2789

پیرو تاپیک قبلم نامزدم خونه  اقوامشون داد زد سرم منم باهاش قهر کردم حالا هی زنگ میزنه هر چی میگم یه چند روز به حال خودم باشم حوصله ندارم ول کن نیست امروزم رفته بود یه شهر دیگه خوراکی اون شهرو برام اورد در خونمون بعدم چند بار زنگ زد به زور جواب تلفنشو دادم بعدم شب به زور اومدم دنبالم رفتیم بیرون شام خوردیم ولی دلم باهاش صاف نمیشه دلم شکسته غرورم انگار له شده شماها یه چیزی بگین

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

میگه ببخشید لحظه ای شد اصلا نفهمیدم چی شد ولی من تا حالا کسی تو جمع داد نزده سرم یه حس بدی دارم چیکار کنم خدایا من نمیتونم با کسی که داد بزنم سرم زندگی کنم انگار یه روی دیگه زندگی رو دیدم اصلا کلافم نمیدونم حسم درسته یا نه دوستم میگه خیلی حساسی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی خوشبحالت ک اینقدر پیگیرته

میدونه مقصره 

میدونه مقصره

عزیزم.همسرتون به هیچ عنوان حق نداره تو جمع یا حتی بین دونفرتون سرت داد بزنه ..این مسئله خیلی مهمه تو نامزدی اینطوره دو روز دیگه بعد ازدواج حتما کتکتون میزنه جلوی جمع..خیلی مهمه جدی بگیر شاید شخصیت دوقطبی یا اسکیزوفرنی چیزی داره.حتما با یه مشاور سرشناس صحبت کن..اینی که گفتی نمیشه به راحتی ازش گذشت حتی اگه اولین بارش باشه.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

شما که همه جا میرید و حرف میزنید 

این چه قهریه یا کلا چه مدل حل مسئله هست 

باید باهاش در این موضوع صحبت کنی 

در ضمن بهش بفهمان نقطه دنیا نیست که هر چی خوشش نمیاد حتما شما باید گوش کنی و اگه نکنی اون حق داره داد بزنه 

پس خواسته و میل خودت چی 

پس حتما باهاش حرف بزن فکر نکنه مسیله را راحت ماست مالی میکنه تا دفعه بعد

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
شما که همه جا میرید و حرف میزنید این چه قهریه یا کلا چه مدل حل مسئله هست باید باهاش در این موضوع صحب ...

حرفامو از در خونه اومدیم بیرون بهش زدم خودش هم قبول کرد کارش اشتباه بوده ومعذرت خواهی کردولی من قهر کردم  بعدم جواب تلفنشو ندادم ولی اون ول کن نیست به زور و التماس بردم بیرون من سرسنگین

شما که همه جا میرید و حرف میزنید این چه قهریه یا کلا چه مدل حل مسئله هست باید باهاش در این موضوع صحب ...

حرفامو از در خونه اومدیم بیرون بهش زدم خودش هم قبول کرد کارش اشتباه بوده ومعذرت خواهی کردولی من قهر کردم  بعدم جواب تلفنشو ندادم ولی اون ول کن نیست به زور و التماس بردم بیرون من سرسنگین