2777
2789

امروز ۱۰ روزه میگذره از موقع ام 

بی بی چک ام زدم دوتا حاله افتاد دارم دق میکنم

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

👀سعی کن زودتر عروسی بگیری عزیزم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

😁

عقد عروسی خونه چیدن مسافرت مهمونی بچه دار شدن 

تو زود به مقصد رسیدی تبریک

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

چقد تو شرایط مشابهی هستیم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

اسمش دوران نامزدی.

چرا عقلتون میدید دست مردا

حالا الان روشن فکرا میان میگن شوهرش

تو دوران عقد هر اتفاقی ممکنه بیفته.خواهشا انقدر بندو زود آب ندید 

تنها خدا برایم کافیست

واییییی نگید فردا برم آزمایش نباشه همه رو شیرینی میدم 

شوهرم عاشق بچست ولی من هنوز خودم بچمممممم

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴

خوش به حالت 

لذت ببر و خوشحال باش 

زودتر برو خونه خودت نه بخاطر اینکه گناه کردی نه ... فقط بخاطر اینکه راحت باشی 

منه الاغ رو اونقدر ترسونده بودن که تا چندماه بعد از عروسی هم رتبطه نداشتم چون میترسیدم و روانم بهم ریخته بود... شوهرم خیلی اذیت شد... بعدشم که نازا بودم و خبر نداشتم... 

خیلی راهها رو رفتم و اصلا پیشنهاد پزشکی قبول نمیکنم چون همه رو انجام دادم و نشد....

ولی همیشه به اونایی که تو عقد حامله میشن غبطه میخورم...

بیخیال و غم به دلت راه نده .... زنا نبوده که شوهر شرعی خودته .... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خوش به حالت لذت ببر و خوشحال باش زودتر برو خونه خودت نه بخاطر اینکه گناه کردی نه ... فقط بخاطر اینکه ...

خانوادم میدونم باهام بد میشن

😞بازخوبه مثل من نیستی منکه دکترگفت بچه دارنمیشم🥲دوماه وقت داشتم الان داره میره دوسال. هزینه فریزم نداشتم 

من نتونستم برم خونم بعدچند ماه موندم چ‌کنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
😞بازخوبه مثل من نیستی منکه دکترگفت بچه دارنمیشم🥲دوماه وقت داشتم الان داره میره دوسال. هزینه فریزم ...

منم شاید بی بی چک اشتباه شده چون طبعم خیلی سرده میگم نکنه واسه اونه نمیشم

منم میترسم از نازایی آخه طبع بدنم بی نهایت سروه

توهم عقدی و حامله شدی

آره

مطمئن نیستم چون دوهفته پیش ازمایش دادم منفی بود ولی خیلی از موعدم گذشته و یسری علاعمم به حاملگی میخوره

نه من ن شوهرم  شرایط اوردن بچه رو نداریم و تصمیم طلاق داریم ب احتمال زیاد..این وسط اگه حامله باشم بدبختم....

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
2810