2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چقدر زیرکانه رفتار کردی،معلومه شوهرتم دنبال زندگی نیست ،شاید فقط برا مهریه اس ،میخاد ببخشی ،طلاقت ...

مهریه رو گرفتم،

چ شرایط سختی رو پشت سر گذاشتین ،خداروشکر از اون وضعیت خلاص شدین

نفقه رو اقدام کن بگیر حتما

مردا وقت جدایی و طلاق، خیلی بی رحم و بی منطق میشنشوهر من همیشه جوری حرف میزد و رفتار می‌کرد یعنی هرچ ...

حق دارین از این ب بعد محتاطانه رفتار کنید ان شاءالله مشکلتون حل بشه

من عشق گذشتمومی دیدم قلبم ازجاکنده میشدتاده سال بعدازازدواجم هم بهش فکرمیکردم دوماه پیش فوت شدالان خ ...

روحشون شاد،شاید اینطوری ب صلاحتون بوده 

قدر بچه و زندگیتون رو بدونید 

نه ساله که جدا شدیم،الآن بعد از ده سال بخاطر یه پسر بچه نه ساله توی یه کشور دیگه باز باهم زیر یه سقف ...

من شما رو یادم . فکر کنم قرار یود با شخص دیگه ازدواج کنید . الان با همسر سابقه تون ازدواج کردین یا هم خونه این ؟

خدایا شکرت❤
خدانکنه مگه ازدواج فقط به رابطه جنسی هست یعنی آدم فقط ازدواج میکنه که رابطه جنسی داشته باشه یعنی یه ...

قبل ازدواج باید مشکل رو مطرح کنن و اگه طرف راضی شد ازدواج کنن چون مسئله ی کوچیکی نیس خیلی هم مهمه تو زندگی

ممنون.زندگی سردوبیروحه دیگه هیچ چیزی برام قشنگ نیست

بخاطر بچتون هم ک شده ب مشاور و روانشناس مراجعه کنید اون طفل هم مادر شاد و پرانرژی میخواد ،تو زندگی همه ما اون چیزی ک میخواییم نمیشه باید بپذیریم و صبور باشیم 

انگار بخشی از وجودم بوده که ازم جدا شده . دوستش دارم اما مثله اعضای خانوادم نه مثله شوهر اون حس رو د ...

از همسر دومت چی راضی؟از زندگی الانت؟اگه همسرت رو دوست داری بدون فکر به همسر اول فکر شیطانیه دلایلت رو برای طلاقت با خودت مرور کن . براش دعا کن بتونه ازدواج کنه 

از همسر دومت چی راضی؟از زندگی الانت؟اگه همسرت رو دوست داری بدون فکر به همسر اول فکر شیطانیه دلایلت ر ...

بهش فکر نمیکنم ولی امان از وقتی تو خیابون ببینمش خیلی دلگیره ...یا تو خوابم زیاد می اد با اینکه من اصلا بهش فکر نکردم در طول روز سرم حسابی گرم بوده ...ولی چشم حق با شماست ممنونم 💝

قبل ازدواج باید مشکل رو مطرح کنن و اگه طرف راضی شد ازدواج کنن چون مسئله ی کوچیکی نیس خیلی هم مهمه تو ...

بله تا حدودی قبول دارم ولی نه اینکه بخاطر رابطه جنسی بگیم خدا خفشون کنه و بنظرم منطقی نیست کسی که هنوز ازدواج نکرده نمیدونه خودش تو رابطه سرد هست یا گرم بنظرم این موارد زمانی مشخص میشه که آدم با طرفش رابطه جنسی برقرار کنه تا بفهمه..

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من شما رو یادم . فکر کنم قرار یود با شخص دیگه ازدواج کنید . الان با همسر سابقه تون ازدواج کردین یا ه ...

آره میخواستم به ازدواج با یه نفر دیگه فکر کنم که با اومدن همسر سابقم کلا کنسل شد،نه عزیز همسر سابقم پسرمو با خودش آورد اتریش من چند سالی ایران تنها بودم الآن یه ماهی میشه که به اسرار پسرم اومدم تعطیلات پیشش

مهریه رو گرفتم،چ شرایط سختی رو پشت سر گذاشتین ،خداروشکر از اون وضعیت خلاص شدیننفقه رو اقدام کن بگیر ...

چقدر مهریه گرفتی؟حالا که گرفتی اقدام کن برای طلاق ،عمرتو تلف نکن،خودت دادخواست بده،طرف منم همینجوری وایستاده بود ،تا من اقدام کنم،دو بار دادخواست دادم،بالاخره جدا شدیم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.