2777
2789
ببخشید اگ مردی اموالشو بنام خانوادش برگردونه باید چیکار کرد

هیچ راهی نداره متاسفانه مگر اینکه حکم قطعی مهریه یا نفقه صادر شده باشه و بعد از اون انتقال داده باشه میشه بر گردوند 

اما اگه تحت عنوان فروش داده باشه بهشون میشه روی پولش اقدام کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش همه انسان ها کسانی مثل شما در کنارشون داشتن که دلشون رو اروم کنه ❤ممنون بابت دل گرمیاتون کاش بتو ...

ممنون عزیزم،ازت خوااااهش میکنم ب خودت وبچت کمک کن وتو لجنزار افسردگی وغم وانرژی منفی غرق نشو 

ببین من شرایطم یجورایی مث تو بود تو سن کم ازدواج کردم ب اصرار خانوادم با مردی م اصلا دوستش نداشتم واخلاقامون باهم جور نبود واتفاقا بااختلاف سنی زیاد ،بعد از ازدواج هرذوز خدا کارم شده بو  گربه ومقایسه با دوستام وهمکلاسیام زمان گذست اونام ازدواج کردن ولی من دیگ ادم سابق نشدم انقدر غرق افکارم شدم انقدر نق زدم ک زندگی مشترکم هم نابود کردم درسته شوهرم دوست نداشتم وسنم برا ازدواج خیلی زود بود اما وقتی ک واردش شدم میتونستم برای بهتر زندگی کردن خودم هم ک سده ب خودم کمک کنم ‌رو روابط بین خودم وهمسرم کارکنم میتونستم زندگی گرمی درست کنم میتونستم شاد تر زندگی کنم خیییلی خیییلی میتونستم ها ای کاش ها 

تو چندسال پیش منی راهی ک من رفتمو تو نرو  انقدر غر زدم انقدر رو نکات منفی تمرکز کردم انقدر مقایسه کردم ک از همسرم یه دیو ساختم اونم نکات مثبت داشت اما من خودم زندگیمو بی احساس وسرد وبی روح کردم همیشه رابژه دو طرفست اینو یادت باسه بخشیش مربوط ب طرف مقابل بخشیش هم ما سهم داریم خانواده هامون ک ب ما بد کردن نزار ما بدی اونا رو برای بچه هامون تکرار کنیم وقتی بچه ای تو خانواده ی گرم وبااحساس بزرگ نشه اون پدرومادر بهش ظلم کردن ما مسیول بوجود اومدنشونیم پس وظیفمون اینه ک مادری شاد وپرانرژی وتوانمند باشیم تو اگ یکم ب سور ونشاط برگردی ویکم ازراهکارای شیطنت امیز برای شوهرت استفاده کنی مطمین باش اونم مرد دوسدار واستقبال میکنه وبهت دوجه بیشتری میکنه مردا اززنای پرانرژی وسرحال خوششون میاد خودتو دوست داشته باش وب خودت احترام بزار نتیجشو حتما میبینی

تعارف نکن یه 10 تا دیگه هم میاوردی تو المان با اون اقتصاد و دولت قوی مردمش یدونه بیشتر جرات نمیکنن ...

شعورم آرزوست 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
مهریه ۱۱۰ سکه تعلق میگیره. اگه بشه ثابت کرد که اون آقا اموالش بیشتز از حدی هست که ۱۱۰ تا بده؛ مهریه ...

ببخشید من در این مورد سوال دارم،پسر خالم چهار تا خونه داره که هر چهارتارو زده به نام همسرش،مهریه همسرش سال تولدشه،الان قصد جدایی دارن،سوالم اینه که جوری نمیشه خونه هارو از خانومش پس بگیره؟مهریشو چجوری میدن؟خیلی ناراحته چون اعتماد کرده به همسرش،الان همسرش پاشو توی یه کفش کرده میگه طلاق میخوام همسرش بیمار دوقطبیه

مهریه ۱۱۰ سکه تعلق میگیره. اگه بشه ثابت کرد که اون آقا اموالش بیشتز از حدی هست که ۱۱۰ تا بده؛ مهریه ...

ببخشید من در این مورد سوال دارم،پسر خالم چهار تا خونه داره که هر چهارتارو زده به نام همسرش،مهریه همسرش سال تولدشه،الان قصد جدایی دارن،سوالم اینه که جوری نمیشه خونه هارو از خانومش پس بگیره؟مهریشو چجوری میدن؟خیلی ناراحته چون اعتماد کرده به همسرش،الان همسرش پاشو توی یه کفش کرده میگه طلاق میخوام همسرش بیمار دوقطبیه

ممنون عزیزم،ازت خوااااهش میکنم ب خودت وبچت کمک کن وتو لجنزار افسردگی وغم وانرژی منفی غرق نشو ببین من ...

کاملا حرفاتون درسته 

تمام سعیمو میکنم که زندگیمو احیا کنم 

امیدوارم زندگیی سر از سرشار از خوشی و نشاط داشته باشید 🌱💚

اتفاقی یه روز رد شدم از اون خیابوندیدمت یخ زدم چه پیر شدیم ما هر دوتامونساده بودم برات زندگیم سخت شد ...

دانلود کردم گوش دادم، قد یه دنیاااااااااااااااااااااا گریه کردم، خیانت دیدم، فردا میرم دادخواست طلاق بدم، وکالت طلاق دارم، دعا کنین زودتر طلاقمو بگیرم طول نکشه. دارم دق میکنم، نمیدونم چرا این شب لعنتی صبح نمیشه، خدا کنه تا صبح نرسم، دیگه بریدم😭😭😭

🙂😊

منم با یکی سه سال رابطه عاشقانه داشتیم ولی الان دوستیم نمیدونم چجوری شد و چطوری میشه با اون همه عشقی که به هم داشتیم انقددد زود خاطراتو یادمون بره الان میشینیم غیبت میکنیم حرف میزنیم کلی میخندیم ولی هیچوقت از گذشتمون نمیگیم ولی شبا که تنها میشیم اونو نمیدونم حداقل خودم خیلی میسوزم روزایی که باش خیلی خوشمیگذرونم شبش تا صبح به این فک میکنم واقعا چقد عجیبه چطوریه که اون سه سال لحظه‌ای رو بدون عشق نگذروندیم ولی الان بعد از ۷ ماه قهر دو یه سالخ که رفیقیم اونم صمیمی ولی حرفی از عشقی که بینمون بود زده نمیشه