2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 92 پست
سلام عزیزم وقت بخیر.ببخشید یک سوال داشتم توی یک تاپیکی در مورد محصولات پوستی کاربر ها رو راهنمایی کر ...

سلام عزيزم. تضمينى وجود نداره ولى اگه يه آبرسان رطوبت رسان عالى و فوق قوى ميخوايد امبریولیس‌ رو امتحان کن 

قیمت مناسبت تر اگه خواستید ،سراوی 

سلام عزيزم. تضمينى وجود نداره ولى اگه يه آبرسان رطوبت رسان عالى و فوق قوى ميخوايد امبریولیس‌ رو امتح ...

خیلی ممنون که جواب دادین میشه بگید حدودا قیمتش چند میشه و اینکه بعدش مرطوب کننده نمیخواد؟خیلی ممنون میشم یک مرطوب کننده و کرم دور چشم خوب هم معرفی کنید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ممنون که جواب دادین میشه بگید حدودا قیمتش چند میشه و اینکه بعدش مرطوب کننده نمیخواد؟خیلی ممنون ...

نه عزيزم اينايى كه گفتم خودشون رطوب رسان بسيار قوى هستن ديگه 

اگه دور چشمتون خشكه همون برند سراوى يه دورچشم قوى داره كه خشكى رو برطرف ميكنه 

سلام عزیزم ببخشید من یه جابی دیدم شما پیام گذاشته بودی راجب آبرسان کلینیک

من پوستم اول خوب بود بعد با استفاده از یه کرم پودر بی خودی خشک و پوسته پوسته شده 

آبرسان کلینیک ۱۰۰ ساعته هست 

یه مدل دیگه زرد رنگ پمپی هم هست درمالی

تفاوتش چیه کدوم بهترع

نه عزيزم اينايى كه گفتم خودشون رطوب رسان بسيار قوى هستن ديگه اگه دور چشمتون خشكه همون برند سراوى يه ...

ععزیزم نظرتان درباره بی بی کرم کره ای سلرانیکو چیه؟

پوشش دهی و رنگش به چه صورته ؟ تیره نیست؟ 

نه عزيزم اينايى كه گفتم خودشون رطوب رسان بسيار قوى هستن ديگه اگه دور چشمتون خشكه همون برند سراوى يه ...

سلام خانمی میشه درخاست دوستیموقبول کنی زیاد وقتتونمیگیرم راهنمایی کوچیکی ازت میخام 

عزیزم توروخدا شما که از محصولات پوستی سر در میاری میشه ی روتین خوب بهم معرفی کنید از ی پیج معتبر مشاوره گرفتم این روتین رو معرفی کرد پوستم چربه و مستعد جوش روغن پاک کننده آتشفشانی اینیسفری شوینده گودمورنینگ کوزارکس اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده حلزون کوزارکس از وقتی که شوینده گودمورنینگ کوزارکس و مرطوب کننده حلزون کوزارکس رو به روتینم اضافه کردم هرروز ی جوش جدید میزنم دیگه خسته شدم چیکار کنم😭 شوینده کوزارکس هم حس میکنم خیلی قویه بعدش پوستم قرمز میشه و حس کشیدگی داره مخصوصا دورچشمم از خشکی سوزن سوزن میشه 

اسی جان ببخشید شما از کدوم کرم مو گارنیر استفا ه کردی راضی بودی؟ نرمیش تا چندروز بعد حموم میموند رو موهات؟ هرچی میزنم بهههه زور نهایت تا یه روز نرم نگه داره بعد فوری اثرش میره این اونجوری نیس ؟