2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2693 بازدید | 94 پست
من اینقد محصول تست کردم خوب نبودن مستقیم رفتن سطل اشغال چون خواهر ندارم دخترخالمم من محصول پوستی بهش ...

عزیزم  

ببین هر محصولی دیدی بهت میسازه دیگه ریسک نکن یکی دیگه بخری ، با همون ادامه بده بره جلو

مثلا همون ضدآفتاب برایت مکس بهت میسازه ، اپیو نخر ، میدونم دوست داشتی برای بیرون استفاده کنی ولی از طرفی انقدر محصولات پوستی گرون شدن، آدم حیفش میاد هزینه کنه و بعدم به پوستش نسازه

آره برند پائولاز چویس هم خیلی خوبه من ویتامین سیشو داشتم اما سالیسیلیک اسیدشو استفاده نکردم ، اوردینری داشتم که خیلی خوب بود

سلام خانومی

در مورد محصولات پوستی دو تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدی.

یک اینکه یه کرم مرطوب کننده مناسب پوست نرمال معرفی کنی قیمت متوسط. سیمپل مدل ریچش رو داشتم ولی به پوستم نساخت و جوش زدم باهاش.

۲- نظرت در مورد محصولات برند لندان چیه؟ سرم ویتامین سی فورزا لندان

۳- سرم بوستر پپتیدی برند کوزارکس جطوره؟

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانومیدر مورد محصولات پوستی دو تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدی.یک اینکه یه کرم مرطوب کننده م ...

سلام عزیزم ، مرطوب کننده قوی میخواید یا ملایم؟ اگه با رطوبت رسانهای ملایم کارتون راه میوفته از برندهای کره ای مثل illyoon تهیه کنید، هم مرطوب کنندس هم آبرسان بسیار ملایم درعین حاال تاثیرگذار ، من باهاش جوش نزدم (ولی خب میدونی! تضمینی وجود نداره که شما هم جوش نزنی! بالاخره پوست من با شما فرق میکنه)

اگه مرطوب کننده قوی تر میخواین ، برند آمریکایی سراوی و یا برند فرانسوی بایودرما ، مرطوب کننده های قوی و خوبی دارن که معمولا به همه میسازه هرچند بازم نمیشه تضمینی داد ولی به هرحال...

برند فورزا لندان تا به حال نشنیدم ولی سرم کوزارکس مدل مدل های دیگش رو داشتم از همگی راضی بودم کلا برند خوبیه (البته نمیخوام مثل آنلاین شاپ های اینستاگرامی اغراق کنم! بالاخره محصول پوستی هست دیگه! درحد خودش خوب و تاثیرگذاره)

سلام عزیزم ، مرطوب کننده قوی میخواید یا ملایم؟ اگه با رطوبت رسانهای ملایم کارتون راه میوفته از برنده ...

خیلی ممنون که پاسخ دادین.

اون سرم کوزارکس که میگم علاوه بر هیالورونیک اسید حاوی ۶ نوع پپتید هست. شما اطلاع دارین محصولات پوستی دارای پپتید واسه چه رنج سنی مناسب هست؟

من ۳۷ ساله هستم

خیلی ممنون که پاسخ دادین.اون سرم کوزارکس که میگم علاوه بر هیالورونیک اسید حاوی ۶ نوع پپتید هست. شما ...

چرا مناسب نباشه عزیزم، پپتایدها حتی از کلاژن هم ریز تر هستن و به راحتی وارد پوست میشن و از پیری زودرس جلوگیری میکنن و  اثر جوانسازی دارن.

بالای 30سال میتونن استفاده کنن ، مشکلی نیست 

چرا مناسب نباشه عزیزم، پپتایدها حتی از کلاژن هم ریز تر هستن و به راحتی وارد پوست میشن و از پیری زودر ...

ممنون گلم.

شما اطلاعاتی در مورد دستگاه آر اف فرکشنال دارین واسه جوانسازی؟

راستش علاقه ای به بوتاکس و فیلر ندارم، دنبال یه راه جوانسازی هستم. همکارم این تکنیک آر اف رو میره و راضی هست.

من پوستم مختلط رو به چرب هست و به شدت مستعد جوش

لک جوش و کمی افتاب سوختگی هم داره

تا حالا روتینم فقط ضدافتاب بوده

الان میخوام شوینده و ابرسان و ضدافتاب داشته باشم

ضدجوش هم لازمه بزنم؟

و اینکه از تاپیک های خودتون متوجه شدم برای لک نیاسینامید خوبه از اول تو روتینم بزارم؟

و اینکه روی گونه‌ام هم پوست پرتقالی شده😓

ممنون میشم یک روتین برای پوست من بگید

مارک پیشنهادی تون هم بگین🥲

من پوستم مختلط رو به چرب هست و به شدت مستعد جوشلک جوش و کمی افتاب سوختگی هم دارهتا حالا روتینم فقط ض ...

نیاسینامید برای لک جوش، خود جوش، پوست پرتقالی و پوست چرب مناسبه. چرا؟ چون اول میاد یه برون ریزی میده تمام جوش ها رو خشک میکنه ، چربی پوست رو کم میکنه، لک های جوش رو هم کمرنگ میکنه و درنهایت منافذ روی گونه رو هم کمتر میکنه

گزینه مناسبی برای شماست اما این هشدارو هم میدم بازم که برون ریزی داره ، اگه مراسمی درپیش داری استفاده نکن فعلا  

برند ایرانی نیاسینامید: برند رویوال (که من شخصا استفاده نکردم)

برند خارجی نیاسینامید: برند اینکی لیست(قیمت بالا ولی واقعا تاثیرگذار) برند اوردینری (قیمت متوسط رو به بالا)  برند باله آ (قیمت مناسب) از این سه تا راضی بودم شخصا

شوینده سیمپل رفرشینگمرطوب کننده سیمپلضدافتاب ژیگوت سفیدنیاسینامید اوردینریاوکین دیگه مارکای خوبین؟تر ...

بله عزيزم برندهاى خوبين اما تو فيک‌ اين محصولات تو بازار ايران به وفور پيدا ميشه متأسفانه؛ اما اگر از خارج ايران تهيه ميكنيد يا به روشهاى ديگه مطمئنيد اصل هستن، بله خوبن

نياسيناميد به نور حساس نيست ولى ترجيحا شب ها بزنيد كه كلا صورتتون حساس نشه ؛ شب اولم رو يه تيكه كوچيكى از صورت بزنيد جهت تست مقاومت پوست، از همون شب اول رو كل صورتت نزنيد چون هم احتمال حساسيت هست و هم برون ريزى ممكنه صورت بگيره پس با احتياط مصرف كنيد💙