2777
2789
عنوان

نظراتونو بگین

147 بازدید | 15 پست

بچه ها وقتی ی پسر از بچگی دنبالت باشه بخادت تا الان ک تو 20سالته اونم 25 هربار جواب رد دادم ولی بازم دس بردار نیس رابطه میخاد میگم بیا ازدواج کنیم میگه ادم ازدواجی نیستم نیازاشو از دوس دختراش تامین میکنه ولی ب شدت دنبالمه چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من عاشقشمممممممممممم الان چشم وعقلم کوره

مراقب باش به فنا نری. مشخصه سواستفاده شو بکنه ول میکنه.شماره تو عوض کن  یا برو مسافرت  . سرگرم شو

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

یعنی پسره آلت متحرکه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
خودت میدونی ک پسره چقدر لاشیه ک فقط ازت رابطه می خواد و دنبال ازدواج نیست طوری ک میگی دوست دختر هم د ...

میگه چون تو نیستی بااونام اونا فقط برای .... میخام تو بیای قیدهمه رو میزنم

فک کن باهمه اینا بازمم عاشقشمممم

لطفا منطقی باش..با همه دخترا بوده...تازه تورو برا ازدواج هم نمیخواد برا رابطه ۲.۳ روزه میخواد...ببخشید ولی خر نشیا

کاملا هم درکت میکنم منم کسی که میخوامش بهم پیشنهاد داد بخاطر دختربازیاش ردش کردم