2777
2789
عنوان

مراسم آشنایی برای خاستگاری

602 بازدید | 36 پست

دوستان یه خانومه از من خوشش اومد شماره گرفت و قرار بود با پسرش بیان ببینن ک پسرشم نطر بدل خلاصه ما یه هفته عقب انداختیم و قرار بود پنج شنبه بیان ک گف ماموریت رفته پسرم و اینا.بعد تماس گرف عذر خاهی و این ک پسرم ماموریت بوده نیومدیم و.. و اینم گف ک حالا یه فرصتی قسمت بشه میایم ولی اگه تو این مدت از پسر من بهترم پیدا شد ک دیگه چ اشکال داره اگرم دخترتون قسمت ما بود ک دیگه هیچ.خب منظورش از این حرف این بوده ک در واقع عملا پشیمون شدن درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بله 

درک 

اینا از اون خانواده هایی هستن صد جا دختر میبینن که خوووب سیاه بختش کنن با دخالت و.... بعد ازدواج

متنفرم از خواستگاری سنتی

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

پسرش زن نمیخواد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خب بهتره بگی چه خانومی خوبی بوده که گفته بهتر از پسر من گیرت بیاد 

در کل فکر کنم بهونه تراشیده ، منم خودمم به مادرم گفتم یه بهانه بتراشه ولی آخر تو رودر بایستی گیر کردیم و رفتیم برای آشنایی 

مرد

پسرش زن نمیخواد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2809