2777
2789

گذینه انتخاب نوع ماشین و مبدا و مقصد داره هیچی در مورد انتخاب راننده نداره راننده خانوم میخوام بدونم داره یا نه..

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
بنزین سهمیه هم میدن ؟؟

بنزین سهمیه چیه؟ راننده نیستم که میخوام از این سامانه سرویس برای مدرسه پسرم بگیرم که راننده‌ش خانم باشه 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

بعد ثبت نام پیامکی چیزی نمیاد؟ 

برای ما فقط نوشته درخواست سرویس با تیک سبز

نباید پیامک بیاد؟ یا نباید هزینه سرویس رو بگن؟ 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
بعد ثبت نام پیامکی چیزی نمیاد؟ برای ما فقط نوشته درخواست سرویس با تیک سبزنباید پیامک بیاد؟ یا نباید ...

نه پیامک نیومده هنوز فعلا درخواست سرویسه و خانواده های که سرویس میخوان ثبت نام میکنن و همچنبن شرکت های ارائه دهنده سرویس که از قسمت ( لیست شرکت ها ) قابل مشاهده‌س 

فعلا راننده ها تعیین نشده و وضعیت همه ی درخواست ها در حال بررسی هست ..

بعد ثبت نام پیامکی چیزی نمیاد؟ برای ما فقط نوشته درخواست سرویس با تیک سبزنباید پیامک بیاد؟ یا نباید ...

هزینه سرویس ها هم داخل سایت صفحه اصلی برای هر شهر مشخص شده 

برای شهر ما این هست مال پسر من میشه 850

منم ثبت نام کردم ولی راننده نمیشه انتخاب کرد

من امروز تماس گرفتم گفتن باید برای انتخاب راننده برید مدرسه گفت نمایندمون داخل مدرسه هست قرارداد باهاشون امضا میکنید و راننده رو انتخاب میکنید 

خیلی ممنونم لطف کردین 💗💗💗💗

من امروز تماس گرفتم گفتن باید برای انتخاب راننده برید مدرسه گفت نمایندمون داخل مدرسه هست قرارداد باهاشون امضا میکنید و راننده رو انتخاب میکنید

من امروز تماس گرفتم گفتن باید برای انتخاب راننده برید مدرسه گفت نمایندمون داخل مدرسه هست قرارداد باه ...

با کجا تماس گرفتین؟ 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
با کجا تماس گرفتین؟

شرکت های ارائه دهنده سرویس 

تو قسمت لیست شرکت ها شماره ها و اسم مدیر عاملهاشون موجوده 

مینی بوس رانی هم بود که من نمیخواستم به شخصی ها زنگ زدم