2777
2789
عنوان

بچم رفت😭25هفته زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 49 پست

من چی بگم بچه۷ماهم ک هرکی میدید با توجه ب کارش میگفتن ۲.۳سالشه حتی دکترااا 

یهو شد یه جنازه و بعد از ۱ماه پر کشید حتی هنوز لحظه جون دادنش جلو چشمامه

سخته خیلی سخت مخصوصا اگ بدنیا میومد و چن صبایی باهاتون زندگی میکرد دیوونه میشدین

من تا چن ماه دیوونه شدم خدا دوباره برم گردوند به زندگی  ولی شب تا صبح بالشتم خیسه 

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من احساس میکنن از واکسن کرونابخداااا همه هماتوم دارن دهانه رحم باز استراحت مطلقن مرده زایی و سقط تو ...

اره بخدا بعیدم نیس، 

منم این  اولیه سرکلاژ شدم نمیدونم این چه دردیه

اومده خدا

منم یک سال پیش ۲ بار پشت هم سقط کردم اولی ایست قلبی دومی هماتوم.دیگه حتی میترسم برم دکتر واسه اقدام😭😭 همشم بخاطر واکسن کرونا بود برای من 

میفهمم چه حالی هستی هیچ وقت کسی نمیتونه حال الانتو بفهمه.میگن بچهایی که سقط میشن اون دنیا مادرشونو شفاعت میکنن نمیدونم شاید راست باشه شایدم نباشه اما من خیلی شکستم.

الهی خدا به شکستمون نگاه کنه و جاشو هرچه زودتر پر کنه.منکه دیگه طاقت سقط ندارم😞😞😭🥺

آخ اسمشو گذاشتم فاطمه زهرا جوابمو ندادن هرچی نذر بود کردم هرچی دعاکن بود خوندن براش نموند نمی‌دونم چ ...

الهی قربون دله شکستت برم خواهری 

عزیز دلم ما همیشه وقتی دعا میکنم از خدا میخوایم یه چیزی رو خدا از روی مهربونیش بهترین چیز رو به ما میده میدونم الان خیلی ناراحتی میدونم دلت شکسته ولی هرگز از رحمت خدا ناامید نشو قشنگم 

خدا صلاحت رو دیده از آینده خبر داشته که دختر کوچلو نازت رو برده پیش خودش 

ان شالله دوباره حالت خوب میشه یه نی نی خوشگل و سالم و سلامت میاد تو دلت بعد نه ما میاد بغلت بعد تازشم من میدونم اونقدر شیطونی میکنه خونه رو میریزه بهم شلوغ میکنه که واسه یه خواب دوساعت نذر میکنی حالا فعلا استراحت کن با خدا خلوت کن 

دعا کن نماز بخون گریه کن تا اروم بشی خودتو کامل سبک کن مسافرت برو مهمونی برو که بعدش حسابی درگیر نی نی جدید میشی دلت واسه این روزا هم تنگ میشه 

من داخل ازمایشگاه کار میکنم دیروز تست یه خانم 37ساله که 17سال منتظر بود مثبت شد اونقدر ذوق کرد اونقدر خوشال بود 

ان شالله واسه شما هم چند ماه دیگه مثبت میشه 

تازه اونجاش که گفتم من میدونم شیطون میشه نی نی و اینا چون من خودمم جزو همین نی نی هام منم مامانم قبل من همین طوری مثل شما نی نیش رفته بود پیش خدا حالا من اومدم به دنیا اونقدرررر لوسم که نگو تا دلتم بخواد اذیتشون کردم و میکنم 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

عادله جانم کجا بودی

وای داغون شدم تاپیکت رو دیدم

الهی بگردم دورت 

قربون دلت برم

وای قلبم برات به درد اومد

تو برام معجزه کردی

کمکم کردی

حقت این نبود 

از امام رضا گله دارم 

چرا اخه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
😔😔😔😔😔

دورت بگردم

خدا به دل مهربونت صبر بده♥️🙏

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
وای این یک هفته تودستگاه بود روز و شب با شوهرم میرفتم جاشانگشتمودادم دستش محکم گرفت گفتم این میمونه� ...

ای جانم بگردم دورت

قلبم به درد اومد 😓😓

عادله جانم هرچی بگی حق داری

ولی میدونم خداوند برات بهترین هارو در نظر گرفته

قربون دل کوچولوت برم

خدا و امام رضا دلتو آروم کنن

من آرامشت رو از امام رضا میخوام 

عزیز دلمی ♥️♥️

حق داری عزیزم

از خدا میخوام دلتو آروم کنه

و بهترین ها نصیبت بشه 

سلام عزیز جانم

بهتری انشالله

قربون دل کوچولوت