2777
2789

هوس شدید سر کشیدن آب ترشی دارم

یکماهمه

خودم نمیتونم برم مغازه زیر شکمم درد میکنه و حالا روحی مناسبی ندارم

به شوهرمم نگفتم چون میدونم نمیره (ازم متنفره🙂)

بنظرتون به مادرم بگم

دوس ندارم یه مادرو تو این گرما بکشونم تا مغازه

از طرفی میل شدید دارم

اصلا چجوری فراموشش کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززززم بیا بغلم ۰🥲

همسر آدم چرا باید متنفر باشه ؟ بخاطر هورموناته شاید دلخور سدی ازش اینجوری نگووووو تو ۸ ماه دیگه همینطور بارداری حتی اگ ب قول خودت یک درصد هم متنفر باشه وظیفه نیازت رو تامین کنه از خواسته هات نگیر دودش تو چشم خودت میره هااااااا تا میتونی تو خرجش بزار بزار بخره همه چیز برات بالاخره بچه اونم هست دیگه ن؟ خودتو ناراحت نکن بهش بگو تا بخره برات غرورمو توی این ۹ ماه بزار کنار  بچه احتیاج ب آرامش مادر داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
عزیزززززم بیا بغلم ۰🥲همسر آدم چرا باید متنفر باشه ؟ بخاطر هورموناته شاید دلخور سدی ازش اینجوری نگوو ...

عزیزم ممنون از همدردیت

دو روزه پر چشمام اشکه اونقدر استرس و اضطراب بهم داد که حتی خواستم بلایی سر خودم بیارم 

میگفت بچه نمیخوام ازم جدا کرده خودشو

البته منم دیگه میلی بهش ندارم از لحاظ احساسی 

ازش سرد شدم از وقتی که بعد از باردارشدنم باهام تندی کرد و هرچی لایق خودش بود بارم کرد

دیگه نمیتونم مثل سابق بهش احساسی داشته باشم

فقط از خدا میخوام بچم به خودی خود سقط شه خدا راهی جلو پام بزاره برم بیرون از این زندگی 

از ۱۹ سالگی که وارد این زندگی شدم فقط بداخلاقی دیدم و تحقیر

دیگه نمیتونم تحملش کنم    

باید به خاطر مادرشدنم خوشحال باشم لیاقت اونم ازم گرفته دارم گریه میکنم همش 

توروخدا برام دعا کن خدا بچمو بگیره بخدا بیاد تو این زندگی خوشبختی نمیبینه 

ببخشید طولانی شد . کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم  

عزیزم ممنون از همدردیتدو روزه پر چشمام اشکه اونقدر استرس و اضطراب بهم داد که حتی خواستم بلایی سر خود ...

به خدا توی این سه ماهه اول بارداری منم ی چشمم اشو بود و ی چشمم خون اونقدررررر فشار بالای خودم می‌آوردم ک نفسم میرفت 

پس بدون درکت میکنم ه کدوم از ما مشکلاتی داریم 

به همسرت بگو من که تنها حامله نشدم بچه تو تو شکممه 

من مطمئنم اصلا شک ندارم ک این بچه زندگیتو متحول میکنه آنچنان رابطه تو و همسرت رو خوب کنه که روزی هزار بار خدارو شکر کنی

هیچ اتفاقی بی دلیل نمی‌افته اینو مطمئن باش هیچ برگی بی خاست خدا از درخت نمی‌افته اون بچه هم هدیه خدا برای تو هستش که زندگیتو زیرو رو کنه پس سعی کن ب خودت بیای و توی این ۸ ماه باقی مونده تمام سعی خودت رو بکنی و کینه و غرورت رو بزاری کنار عکس بچه های خوشگل براش بفرست و بگو یکی از اینا برا تو میشه 

خودت هم روی شاد بودنت کار کن و نا امید نباش آهنگ گوش بده و اگر اعتقاد داری نماز بخون مثل آب یخ میمونه و آتش دلت رو خاموش میکنه بهت آرامش میده اصلا نگران نباش همه چیز درست میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
به خدا توی این سه ماهه اول بارداری منم ی چشمم اشو بود و ی چشمم خون اونقدررررر فشار بالای خودم می‌آور ...

عزیزم ممنون از همدردیت

نماز میخونم امشب سر نماز مغرب عشا اسمتو میگم

تو هم برام دعا کن حداقل بچه م پسر باشه شوهرم دیگه انقد اذیتم نکنه

بچه نمیخواد فعلا ولی همیشه میگفت من بچه دوس ندارم اگه داشته باشیم نهایتا یکی اونم پسر

خواهش میکنم دعام کن 

عزیزم ممنون از همدردیتنماز میخونم امشب سر نماز مغرب عشا اسمتو میگمتو هم برام دعا کن حداقل بچه م پسر ...

انشاالله دنیا ب کام دلت بشه عزیزم💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40