2777
2789
عنوان

کاش من این روزا رو نمیدیم کاش 80سال پیش ب دنیااومده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست
صبح مطب دکتر زنان بودم یه خانومه اومده بود از شوهر صیغه ایش حامله بود میگفت بچه رو گردن نمیگیره میخا ...

الان فقط کارشون شده دادن و پول گرفتن از شوعرای بقیه خاکتوسرشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی آدم سنتی و محدودی هستم

یعنی بهم میخوره متولد دهه ۳۰ـ۴۰ باشم نه ۷۰

حس میکنم تو اون دوران زندگی میکردم 

بدرد این دوران نمیخورم

عاشق بقال سرکوچمون شدم،دعا کنید بهش برسم🚬
همه چی ب خودمون بستگی داره..و تو خیلی موارد روشنفکر بودن بعضیا ریده تو زندگی بقیه نمیدونم دختر باکره ...

یعنی چی هرارتا زن داشته باشع

اینها اگع قرار خیانت کنن 

برن مث حرف پیامبر ک برای هر مرد فک کنم 4تا زن روا است و بگیرن بهتره تا اینکه برن با این و اون ...

یعنی چی هرارتا زن داشته باشعاینها اگع قرار خیانت کنن برن مث حرف پیامبر ک برای هر مرد فک کنم 4تا زن ر ...

همینو بگو

با چرندیاتشون زندگی بقیه رو خراب کردن خودشون ب جهنم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
من خیلی آدم سنتی و محدودی هستمیعنی بهم میخوره متولد دهه ۳۰ـ۴۰ باشم نه ۷۰حس میکنم تو اون دوران زندگی ...

ارع این دوران فقط مال همیناییه ک با همین بی حیایی زندگیشونو میکنن ن‌کسایی ک‌خوب زندگی میکنن سالم زندگی میکنن و از هر طرف خیانت میبینن دو رنگی و هزرگی میبینن

دلم عشق واقعی میخواد 

شرم و حیا ، نجابت ، پاکی تعهد 

تالاپ و تولوپ قلب دختر و پسر 

نگاه های واقعی نه نگاه های پر از فریب و حیله 

لمس دستان پر از عشق و تعهد ، نه هوس و خوشگذرونی 

من ۳۲ سالمه مجرد 

و همیشه تنها 

ریا نشه با ظاهر و باطن خوب ، یه ادم حسابی نمیبینم ک عشق واقعی رو باهاش تجربه کنم 

خواستگار سنتی ها هم داغون 

خدایا خودت رحم کن 

جامعه ترسناک و جوانی از دست رفته 💔💔💔💔💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
حالا میدونی من چی میگم ای کاش تو روستا به دنیا میومدم و با یه پسر روستایی زحمت کش با غیرت ازدواج میک ...

روستا گوسفندم داره باید طویله رو تمیز کنی

مگسم داره

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
دلم عشق واقعی میخواد شرم و حیا ، نجابت ، پاکی تعهد تالاپ و تولوپ قلب دختر و پسر نگاه های واقعی نه نگ ...

کاش بود الان تو متاهلا و اونایی ک با عشق ب هم رسیدن همچی چیزی پیدا نمیشه...اگرم بشع خیییلی کمم

روستا گوسفندم داره باید طویله رو تمیز کنیمگسم داره

اشکال نداشت واقعا بخدا ارزش داشت ب بی غصه بودن آدم ارزش داشت با کسی ک دوست داره زیر ی سقف زندگی کردن با دل شاد 

اشکال نداشت واقعا بخدا ارزش داشت ب بی غصه بودن آدم ارزش داشت با کسی ک دوست داره زیر ی سقف زندگی کردن ...

کارش سخته

الان بنظرت شیک و مجلسیه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
اشکال نداشت واقعا بخدا ارزش داشت ب بی غصه بودن آدم ارزش داشت با کسی ک دوست داره زیر ی سقف زندگی کردن ...

خیلی خوب بود حرفت 

ای کاش ادم با کسی که دلی دوسش داره زندگی کنه حتی تو همون خونه روستایی کاه گلی ...

ولش کن اصلا بهش فکر نکن هرجا بره باز برمی‌گرده پیش تو که زنشی هرچقدر بیشتر واکنش نشون بدی اون فکر می ...

الان دقیقا چند روزه حدود ی عفته است هر جا بره اصلا ازش نمیپرسم کجایی کی‌میایی تا ساعت3شبم بیرونه ‌....

قبلا هر ساعت زنگ‌میزدمش ک ببینم صدای دوستاش هس یان مطمین میشدم ک‌پیش دوستاشه

ولی میترسم با سرد بودن من بیشتر بره ب بقیه بچسبه و ازم سرد بشع ک‌هست

2810