2777
2789
عنوان

افتادم

313 بازدید | 19 پست

ریاضی افتادم،سال بعد میشه تزنسم بزنم یا حتما امسال باید امتحان بدم؟

بعد از ۱۰،۱۱ سال درس خوندن افتادم،

کاش بمیرم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید امتحان مدرسه رو شرکت کنی که قبول شی سال بعدم ترمیم میتونی بزنیسالیانت ۱۰ نمیشه؟

نه۹ و نیم شده

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
باید امتحان مدرسه رو شرکت کنی که قبول شی سال بعدم ترمیم میتونی بزنیسالیانت ۱۰ نمیشه؟

چجوری امتحان مدرسه برم،خجالت میکشم خدا

بهت قول میدم فقط تو نیستی.. خیلی از بچه ها امسال خراب کردن

دارم می‌ترکم 

گریه کن سبک میشی.. سعی کن از همین تابستون برا نهاییای سال بعد و درسایی که از دهم میخوای ترمیم کنی بخ ...

باشه ممنون،تنها نیستم نمیتونم حتی گریه م بکنم

2810