2777
2789

تقریبا بیشتر از یکسال پیش یکی از همکارای خانوممون طلاق گرفت. جریان جدایی‌اش هم مفصل بود ولی در مجموع اخلاق خوبی نداره و خصوصیت های ازاردهنده زیادی داره بنظر من و سرکار هر روز با یکی بحثش میشد

.خلاصه چند ماه از جداییش گذشت متوجه شروع روابطیش با یکی از مدیرامون شدیم .بماند که تو این یکسال چقدر زیاد همه رو اذیت کردند و این خانم عملا کار زیادی تو مجموعه انجام نمیده و مدیرمون با بی احترامی و بداخلاقی همه مسئولیتاشو رو دوش این و اون انداخته.هر روز که با یکی به مشکلی کاری میخوره مدیره میاد با داد و بیداد و بداخلاقی حق ادمو میذاره کف دستش.

حالا ک کم کم تونستیم بپذیریم ک این رابطه هست و از اینا دوری کنیم شنیدیم که مدیر داره جدا میشه از همسرش

ی پسر کوچک  هم داره من دقیق نمیدونم چند سالشه 

.

دروغ چرا من میترسم بیاد این دخترو بگیره .اولا ک شرایط کارمون خیلی سخت میشه دوما دیگه این دختر خدا رو بنده نیست. و ما هم اجباراً باید بهش احترام بذاریم.تو فکرم اگر علنی ازدواج کردن چطور برخورد کنم

این درسته ک مردم هر غلطی خواستن بکنند بعد ما با احترام و خنده به کارشون مشروعیت بدیم و اونا با آبرو بتونن سرشون بالا بگیرن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حق داری خیلی سخته ، منم یه جا کار می کردم از این کثافت کاری ها بود دیگه آمدم بیرون ذهنم راحت شد ، حالم بد می شد از اینکه اونها تو محل کار می رفتند تو یه اتاق و در قفل می کردند و ما هم مجبور بودیم خودمون به خریت بزنیم . 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بیچاره زنش...چ دلی دارن بعضیا باعث بهم خوردن ی زندگی میشناز اشکای اون بچه حداقل بترس

حالا من مطمئن نیستم از قبل با زنش مشکل داشته یا با اومدن این دختر ب مشکل خوردن 

اونجاشو نمیدونم

ولی میدونم قصد طلاق نداشته تصلا

حق داری خیلی سخته ، منم یه جا کار می کردم از این کثافت کاری ها بود دیگه آمدم بیرون ذهنم راحت شد ، حا ...

مام دقیقا داشتیم اینجوری

منتها مدیر ما با همه ل.اس میزد

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
حالا من مطمئن نیستم از قبل با زنش مشکل داشته یا با اومدن این دختر ب مشکل خوردن اونجاشو نمیدونمولی می ...

دلش ب ب جا خوشه ک طلاق گرفته دیگ:)

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
مام دقیقا داشتیم اینجوریمنتها مدیر ما با همه ل.اس میزد

مدیر انقدر با همه لاس می زنه تا بالاخره یکی پا بده بهش! 

از شرکت های خصوصی برای همین بدم میاد.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
چی بگم والا ..اگه اونا بخان ازدواج کنن و به شما زور بگندبا توجه به مدیر بودنش کاری از دستت برنمی‌آید ...

خیلی تو این یکسال به این موضوع فکر کردم ولی حقوق و شرایط کاری خوبی دارم ک جای دیگه پیش نمیاد

2810