2777
2789
عنوان

حاملگی ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشخصه مجرده طرف و از قوانین بارداری هم خبرندارهشاخ ک نداریم

عزیزدلم مجرد بودمم میگفتم مجردم

منم اولین تجربه بارداریمه طبیعیه ک هیچ اطلاعی نداشته باشم 

من دیدم هفت روز از پریودم عقب افتاده تنها راهی ک ب ذهنم اومد رفتم ازمایش بتا 

گفت از اخرین نزدیکیت ده روز میگذره گفتم اره 

جوابشو داد دیدم مثبته 

شایدم مجرده و با پارتنرش رابطه داشته و الان بدون ازمایش فقط حدس میزنه ممکنه باردار باشه وترسیده

اخه اصن جنین تو هفته ی دوم تشکیل نشده بعد طبق گفته هاش اینطوری باید حداقل هفته ی پنجم باشه درکل نمیدونم شایدم حرفاش درست باشه ولی بعید میدونم

نه عزیزم نگران نباش چیزی نیست احتمالش یک در صده

مرسی عزیزم بعد من پریودم اگه مراقب خودم باشم ترشی و..  نخورم هفت روزه تورشی و اینا خوردم پنج روز بیشتر نبود پریودم دو روز بعدش یعنی روز هفتم این اتفاق افتاد

عزیزدلم مجرد بودمم میگفتم مجردممنم اولین تجربه بارداریمه طبیعیه ک هیچ اطلاعی نداشته باشم من دیدم هفت ...

خب پس مبارکه

نندازش ک درست نیس

خطایی مرتکب نشدی

شوهرتم سعی کن ببری کمپ

موفق باشی

مرسی عزیزم بعد من پریودم اگه مراقب خودم باشم ترشی و.. نخورم هفت روزه تورشی و اینا خوردم پنج روز بیش ...

عزیزم طرف چن ماه و چن سال نزدیکی میکنن و جلوگیری نمیکنن باز ب زور باردار میشه...

استری الکی داری 

الان از پریودیت چندروز گذشته؟علائم پریودی نداری؟ قبلا عقب مینداختی ؟

دو روزه پریودم تموم شده این اتفاق افتاد هنوز خیلی مونده تا تاریخ پریودم بشه کلا احتمالش هست 

دو روزه پریودم تموم شده این اتفاق افتاد هنوز خیلی مونده تا تاریخ پریودم بشه کلا احتمالش هست

اها اگه اونجوری ک فکرشم نکن  من فکر کردم دوروز گذشته خیالت راحت چیزی نمیشه فقط ازاین به بعد احتیاط کن ارزش استرسش رو نداره

خب پس مبارکهنندازش ک درست نیسخطایی مرتکب نشدیشوهرتم سعی کن ببری کمپموفق باشی

نمیخام بگم سقط درسته یا نه

ولی اسراییل روزی هزارتا بیشتر آدم زنده رو میکشه

جنینی ک هنوز ب دنیا نیومده.تازه اگ ب دنیا بیاد شرایط زندگی براش مساعد نیس چون پدرومادر اون نوزاد اصلا شرایط بچه دار شدن رو ندارن

اون بچه ک بزرگ بشه میگه شما ک نمیخواستین چرا منو بدنیا آوردین و با شرایط سخت زندگی اون بچه هم آروزی مرگ میکنه 

کسایی ک متاهلن و باردار بودن میدونن این تاپیک فرضیه حتی برای بتای دقیق هم حداقل ۱۰ روز پری باید عقب ...

استارتر فقط نمی دونست هفته ی بارداری رو چه جوری حساب کنه

برای بتا حتی ممکنه قبل از تایم پریود هم مثبت بشه

چیز عجیبی نگفته

💜