2777
2789
عنوان

اینم پیرو تاپیکی که بچه سرویس عروسو ناقص کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست
ممنون خوبم شما خوبی تو یهتاپیکخواهرتونو پرسیدم جواب ندادی

جدی میگی؟ببخش 

دیروز که یه دکتر ایدوارش کرده بود امروز میره بیمارستان قلب اونجا پزشکا حرف آخروبزنن

خسته شدیم یه ماهه ررو دوشنبه بیا حالا بروشنبه بیا پوستمون کنده شد با بارداریش

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا آبروت رفت😍❤️

یه چهره ای از خودم رو نشون دادم که نمی دونستین😂🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
گفتم دیگه این کاچیه👈🥣اینم نینی👈🤰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

ووووووااااااای خااااااله شدم آخ جوووووون  مباااارک باشه😘😘

همه عشقی😘❤️😍 سراسر آرامش وحس خوبی

احتمالا عزیزن😍🤍💚 شما به من محبت دارین😘

تبریک میگم قدمش خیر باشهچه خوبه خبرخوب شنیدنچند هفتته؟

مرسی عزیزم سلامت باشید ۷ هفته تموم شد میگم بنظرت الان دست و پا داره؟😂یجانوشته اندازه ی یدونه انگور کوچیکه و دست و پاش جوونه زده یجا نوشته اندازه ی شاتوته دست و پاداره انگشتم داره🤔

اره بهش نمیاد منم تعجب کردم

لازم بود نمی دونی که هر چی به شوهرم میگفتم بخریم لازم داریم شوهرم به مامانش میگفت مادرش هم به جای اینکه بگه آره وسیله و ظرف و ظروف توی خونه لازم میشه بخرین میگفت نخرین هرچی بخواین من دارم میدم حالا من به ظرف احتیاج داشتم شوهرم روی حرف مامانش نمیخرید خودش هم گاهی خونه بود گاهی نه چیزی لازم داشتم لنگ می موندم منم دوبار ظرفاش رو نگه داشتم الان دیگه از این حرف ها نمی زنه روی شوهرم تا حد زیادی که حرف خونه رو خونه مامانش نبره کار کردم گاهی باز میگه فلان چیز خریدیم فلان جا رفتیم ولی خب دیگه حرفهای اساسی رو نمیزنه در این حد میگه که برام مهم نیست 

یه نفر یه گوی از فرانسه برای من اورده بود 

خواهرشوهرم شکستش و می‌خواست یواش بندازتش یه گوشه که بچه بردارشوهرم دید و شروع کرد جیغ زدن و همه رو حالی کرد که دمش گرم😂

و خواهرشوهرم اصلاااااا به روی خودش نیاورد

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

مرسی عزیزم سلامت باشید ۷ هفته تموم شد میگم بنظرت الان دست و پا داره؟😂یجانوشته اندازه ی یدونه انگور ...

الان شاید ۴ ۵سانت باشه

الان زنگ زدم آجیم ازدکتربرمیگشت فعلا گفتن خوبه هفته ای دیگه دکتر خودش ببیندش نظر بده بهش گفتم تابچه دنیا بیاد خالش پیرشده .پریروز سونو رفته جنینش ۸سانت بوده دیت وپا داشنه نیگفت حرکت میکرد دستشو روصورتش میزاشت