2777
2789

هرچی درب و داغونه میاد سمت من خسته شدم ن دوست پسر خوبی داشتم تا حالا ن خواستگار خوب هرکی میاد سمتم فقط ازم میخوان ک عوض بشم تیپ و قیافمو عوض کنم😕

چند سالته؟ منم همین مشکل رو دارم با اینکه قیافم و تیپم خوبه

۲۱ 

منم قیافم خوبه خانواده خوبی دارم دانشگاه میرم ولی نشد تا حالا یکی بیاد و منو همینجوری ک هستم قبولم داشته باشه مخصوصا سر لباس میان گیر میدن اول اشنایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
۲۱ منم قیافم خوبه خانواده خوبی دارم دانشگاه میرم ولی نشد تا حالا یکی بیاد و منو همینجوری ک هستم قبول ...

از الان بخوای ی چیزی و تغییر بدی تا آخر باید کل شخصیت و همه چیزتان عوض کنی

هنوز خیلی وقت داری برای ازدواج زوده بابا خواستگار میخوای چیکار کلی وقت داری

چ جالب ما هم دنبال کیس برای برادرمیم ماهم پیدا نمیکنیماصلا انگار هیچ ازدواجی دیک نمیشه اتفاق بیافته

ن اتفاقا دور و اطرافم دارم میبینم دخترای داغون چ کیسایی پیدا میکنن حالا نمیدونم مشکل از منه یا چی

2804
از الان بخوای ی چیزی و تغییر بدی تا آخر باید کل شخصیت و همه چیزتان عوض کنیهنوز خیلی وقت داری برای از ...

منم همینو میگم ک دوست ندارم چیزیو عوض کنم و خودم باشم مثلا اکثرا ادمای مذهبی ک طرز فکرشون باهام فرق میکنه میان سمتم 

حالا خواستگار هیچی ی دوست پسر خوب هم نداشتم تا حالا

2805
خواستگار هیچی ی دوست پسر خوب هم نداشتم تا حالا

دوست پسر به درد نمیخوره. اکثرا دوست پسرا واسه سرگرمی میان سراغ آدم.

تو یوتیوب یه چالش بود میگفت به دوست پسرت زنگ بزن بگو دیگه باید بیای خواستگاریم. پسره گفت من فقط برای خوشگذرونی باهاتم.

اونایی که با دخترا دوست میشن ۹۰ درصد نمیخوان ازدواج کنن. 

باید خواستگار خوب سنتی معرفی بشه

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
دوست پسر به درد نمیخوره. اکثرا دوست پسرا واسه سرگرمی میان سراغ آدم.تو یوتیوب یه چالش بود میگفت به دو ...

این حرفا اکثرا قدیمی شده خیلی کم پیش میاد واسه سرگرمی ادما باهم دوست بشن پسری هم ک فقط واسه سرگرمی با دختری باشه زود وضعش معلوم میشه 

2801